minda

Ponny Akuten
Hej hej!
 
Inte lika frisk som igår ...Är hemma från skolan , är sjuk.......:((
 
Men iaf så är det antaglogen slut på ponny akuten??? Herregud. Jag har inte ens sett de sista. Bara cikrma två-tre av de första.... Efter sm jag är sjuk ska jag se några av dessa, bra ponny akuten videos/ program
 
Idag är det ju Valborg! Ikväll grillas brasa här...nånting. Kul. Får försöka bli lite frikare till dess.......................Har ont i örorna......just nu iaf. 
 
 
Ridit
Hej!
 
Min dag blev mest förstård nu ikväll för en stund sedan, rejält förstörd. Man gör INTE så, det e FEL. 
USCH! 
 
Ialla fall har jag ridit nu då.... Känns som förkylningen kommer tillbaka mer och emr igen, det blev bra igår idga igen mera förkyld. .............Aaaaaah!
 
Nej, har ingen  lust att blogga efter en sån sak.......Escort är sååå sjuuuuukt snäll. Önskade jag kunde köpa han och rida han och sådär. Han är vekrligen sjuuukt snäll. . Iaf inte jag. Som ÄLKSAR djur, verkligen... ....
 
 
Problem fortfarande
Staistiken! Dne e lite jobbig faktiskt. Det är världens tråkigaste att blogga när man ser att man har noll besäkare, fast dock inte är sant och därför jag bloggar ännu ungefär som vanligt. MEN om detta ska hålla på såhär..då finns risken. Janå inte ännu. MEN detta kan inte jag göra något åt utan blogg.se! Så varför inte göra något åt det?
 
På bloggerfy är statistiken högre..TUR faktiskt. Detta är inställt, för nu är jag vid aftonsol nånting där omkring...:)
 
Horses in my life, Freja Fjording! <33