minda

BILDBOMB PÅ SÖNDAG/ MÅNDAG/ TISDAG
Jag ska ta massa kort och sen ladda upp de mesta här, på bloggen. Så räkna med en bildbomb. Bilderna kommer de dagar. Söndag är kanske lite tajt, men får se, som dgat. Bilderna redigeras i picasa3. !
RÄKNA MED LITE BILDER.
 
UNDAN TAG, OBS!

Detta är dock viktigt. KAMERAN ÄR PÅ FEL INSTÄLLNING SÅÅ, DET KANSKE INTE GÅR. SKA FÖRSÖKA FÅ PÅ RÄTT INSÄTLLNING !
Gillar bilden. Bar inställning på kameran! Ikv hästarna, stora och små, taS BILDER.!
 
..........Skäms Lucy! - OK dag. Inte bästa.
Hello. Är mindre glad nu, om vi säger så. Jag hade verkligen lust tills något kom upp. Gick ut emd Lucy. GIck till kaninmburen oh hon tog lite bajs med, åt det. Äcligt som FAN. Usch, blir så arg. Besviken är jag, så jag vart stolt över att hon inte ätit bajs medans andra hundar gjort det, var stolt. Men nu, besviken. Lucy borde skämmas.Hur knäppt det än låter tycker jag det är vidrigt/ asigt och går inte för sig!
 

Måste släppa det nu.
Dagen har vart okej-bra. Började dagen med att fara till hästarna. Pussade på om en stund. Tänkte köra lite frihestdressyr, me nej, Lillis & de andra shettisarna var ute och åt gräs sådär halv lösa. Som de brukar få öra nästan var dag. Nu på sommaren. Men Lillis bara fpkuserade på gräset så gav lite morötter/ äppel och pussade på dom lite. Gick in och tog en kaffe kopp o. gick ut igen efter en stund! Tog grimma och grimskaft och tog lillis. Gick upp till hagen deras. Där jag gjorde lite. Lillis började gnägga och dääääär.... där tog det stopp. Jag gick ner emd han till de andra efter nån övning. Jaja, tänkte jag(väl). Pussade på dom och gick in. Nojsa påmamma och vi for och handla. Sen for vi hem.
Sen allt annat. Mer okej, än bra dag.
 
 
 
 
Storklubba & god vanilj pudding !