minda

Taggad !!
Till imorron! 
Kavaj bestämt imorn!! 
Dagen innan nytt år
Hejsan my readers. Dagens har jag tillbringat till hästarna och handling för nyår. Mitt nyår spenderas i Frideborg med släktingar + några till. Kul, kul, efter att två nyår spenderats hemma. Är taggad.
Vet inte, men jag tror kameran följer med. Också telefonen, så varför inte ta nån bild!
Hoppas det har planerats bra. Så det blir roligt!
 
Imorgon... hm. Hästarna eller Frideborg. Mycket att stå i nu. Eller.. Hoppas hästarna inte blir så rädda för fyrverkerier. DOCK så har de väl iså fall lärt sig lite och förstår mer eller mindre vad det är sådär smått. Jag vet inte hur de reagerar på fyrverkerier. Lucy får bli hemma.. som sagt. Hon klarar sig ganska bra. Hon är faktiskt bara ytterst lite rädd. Senaste året, men förra året reagera hon faktiskt lite.
 

Ja.. gamla bilder fortfarande. Men det duger väl.. haha. Bloggen blir ju "trevligare" med nya, fina , fräscha bilder!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur tänker jag..
Ena gången.. vad fint hon rider.
Andra gången - ridning är dumt.
 
Okej, riktigt. Jag kanske skriver så. Men vad tänker jag egentligen. Ju mer jag umgås med hästarna, ju mer förstår jag. Och jag förstår sporten. Men egentligen, förstår jag allt. Hästarna jobbar, ja, vi människorna sitter inte bara där, men vi jobbar ju absolut inte som hästen. Men okej, vi tränar också genom att rida, klart. 
 
Jag tycker trimma och träning är hårt ord. Det hörs hemskt. Men okej. När jag gör nåt med hästen så det är okej. Jag tar inte i. Men jag hör om hästmänniskor. De slår, rider i timmar, och när de väl rider galopperar de riktigt hårt. Okej. Eftersom jag hört så känner jag så. Klart jag litar på människor som säger så. Såg dom ridandes där borta. Dom bor där. Klart man funderar.. Jag har så lust att bara anmäla ryttare som rider hårt, tränar, trimmar 6 dagar i veckan, 1½ timme. "Mockning är sååå jobbigt, åh, måste till stallet och utfodra"- jobbigt. Okej, vart tog hästintresset vägen. Finns det bara vid ridning eller...? Okej, jag räknar det som INGET hästintresse, utan snare RID- intresse.
 
Jag tycker denna film har bra texter!
FAST ibland undrar jag om nån av ryttarna egentligen förstår att hästarna är djur.. vaddå.. jo.. varför ska djuren tränas enormt. GJORDA för att träna är väl direkt sjukt. Isåfall för att gååå långa sträckor...
 
KOMMER ETT TILL OM "RYTTARE" DEL 2
 
DETTA ÄR DEL 1