minda

Kväll/ natt
Många har gått och sova. Jag ska gå och sova klockan tio. Det är ett måste. Natten  känns längre,bra, och bara är bättre att få i sig sömn. Så det blir att bara gå och duscha klockan 20 i tio och sen fixa mig för natten. Ska bli skönt att sova lite längre. Inatt vaknade jag högst tre gånger och det tycker jag är bra, att vakna två-tre gånger bara för att jag tycker det är såå kort natt annars. Men för nån dag sen var det inte så, då vaknade jag aldrig. Konstigt men är faktiskt glad över att det ändrats. :)
 
Var ju till horses ikväll. Var kul att få släppa in dom och se på dom. Alla fick varsin godbit. Pussade på nästan alla och så. Alla är så underbara så. Ska bli skönt med en helg med åtta söta. Det blir inga hästarna på måndag :( för då ska jag rida på stalla aftonsol,kul. Så då blir det hästar men inte dom jag är till. Komplicerat men ändå inte.
Sov gott readerss.
;)
 
 
Fredag imorn, gud vad skönt!
Tjabba. Imorn är det ju fredag, gud vad sköönt. Ska ha en chill helg. Eller kanske. Har faktiskt inte planeringar om helgen. Den ska tillbringas med hästarna och helst familjen. Ska försöka göra något kul tillsammans. Annars har jag inte ännu planeringar. Ska iaf träna på lös hoppning och frihets dressyr i helgen, ska bli kul. MÅSTE borsta Lillis och Freja. Sist när jag sku borsta Lillis var han..rädd? Det var underligt men hoppas att det går bra denna gång. Kanske borstar Dennis också. Men Freja tappar vinterpälsen och behövs borstas. Dom andra BEHÖVS borsta pga av skitighet,haha. Ska verkligen ta tag i detta nu.
<3333
Mode-HM