minda

Hiss och diss
Tycker dom e fina/ snygga och vill köpa till Lucy!
Jag dissar höga klack skor även om jag aldrig provat. DOm ser ut och göra såå ont! I don't know men tror. Man kanske bara ska vänja sig..?
 
 
Helgen
Kommer bli en okej helg tror jag! Kanske bra. Kommer fara till hästarna och lite så. Jag e såå sugen på att rida så att de e sjukt. Läser måånga häst bloggar! Här är tre av dom...
Freyfaxi (Vet inte vad hon heter)
 
Tycker dom e bra! Fast läser måååånga andra bloggar. Alla av bloggarna där uppe är inte helt inriktade på häst. Inte alla. Lollokitty skriver även om fester och så. Nellie har ju både mode och sådant sin också så inte bara häst inlägg, medans Tyras blogg (darios.se) är inriktad på just häst eftersom hon har en till blogg för hennes "andra" liv!
 
 
Komplicerat!
 
Just nu dricker jag lite varmt för hostan som e nästan borta! Ska läsa nästan alla bloggar jag brukar läsa varje dag..innan jag går och lägger mig. Kommer va trött imorn men jag får skylla mig själv. Kommer upp lite hööks inlägg....Vad jag hissar och dissar! 
Tycker bilden är fin. Jag vill göra tyglarna lite lösare..tycker dom ser spända ut :(
Eller så är det för att jag ska svänga och hon typ bråkar lite....jag hars agt på den andra bloggen att Freja hatar att gå vänster varv pga hennes sneda fot .....
Men gooodnatt!
 
 
Jag vann,wiiee.
Jag har vunnit en tävling på Claras blogg! I'm happy...
Såå kul .. Jga var faktiskt ganska säker på att inte jag skulle vinna och så gör man det,wiiie! Hoppas att dom där vantarna kommer när som helst för jag vill ha! Även om jag inte rider för tillfället! Men det var faktiskt kul och vinna..
Like it...Denna önskelista kommer nog kanske ändras! Vit är ju föresten inte världens bästa färg......Men sparar 5 euro!! Såå bra.