minda

Kväll/ natt
Sjukligt trött! Inte för att jag vaknade så tidigt, runt 10 ungefär.. Men just nu sitter här och bara chillar framför datorn och ja gör typ inget då om jag chillar ;)
 
Druckit lite kaffe och funderar på om man ska ta en till kaffe? Använder maskinen till det..
Hra även spelat liite sims 3, hade lust men sen nej, hade inte lust. Det går i perioder sånt. Ibland gillar jag det och när jag börjar spela spelar jag varje minut jag är hemma sen så tycker jag det är jätte tråkigt och slutar spela det ett litet tag.. Mne har inte spelat sims 3 på flera månader, så det är ju ett tag sen faktiskt.
 
Hoppas poå att den här jewla snön försvinner snart!!! Påväg men snabba på!!
 
Hahha gud vad pinsamt står typ och ....torkar snor????? Säkert ...det är är nog sant...Kommer ihåg att jag var förkyld då........
 
 
 
Hemma!
Kom nyss hem ifrån mormor och morfar efter en god ovegetarisk middag. Riktigt gott , dock var jag inte så "hungrig" på det, som jag brukar vara när det är julafton..I princip äter man ju likadan mat på påsken som på julafton, iaf så är det i vår släkt eller familj! Utom äggen som är mest populärt i påsketid!
 
 
 
Var kul. Var ut till hästarna också ett par gånger, sötisar jag älskar dom. Lite surisar ibland men ändå gulliga och såå mycket älskade.. Före vi for hem satt vi in hästarna med sin kvälls mat. Imorn blir det dom hästrana och aftonsol!
Sne fick ni ju inte live update, SOORRY!!
Bra parfym
Fårgade en BRA bloggare om vad man kunde skriva om på sin blogg. Hon tipsade om att jag kunde skriva om vad jag rekommenderar och inte rekomenderar ochs en lite andra saker jag är för feg för...Men nu ska jag blogga om en parfym som doftar jätte gott parfym som jag gillar och brukar andvända till skolan som oftast!
 
Den är ifrån Yves Rocher och är doften är annanas och kokos och den doften är nog bland favoriterna!