minda

Stolt över dig, fina häst!
Hello!
Torsdag, kan knappt fatta, dock kväll så snart fredag, kan knappt fatta.
Idag hade vi profil gympa, som vi har på torsdagar. Vi försökte stå på händer och stod och så, roligare tycker jag. Delvis har jag ont i foten, men det är inte så farligt, men det är om jag gör så direkt som det är ont.. Så roligare gympa, ingen lagsport , bra då jag hatar såna lagsporter.
 
Efterskolan for jag till hästarna(mormor & morfar). Jag vart så otroligt glad och stolt över Lillis idag. Jag har tyckt att jag måste gjort nåt fel, Lillis kan ganska lite med tanke på att vi tränat ganska länge, men har aldrig gjort fe(tydligen). Idag visade Lillis ut det. Han var som Tobbe Larssons hästar och man bara dog av stolthet! Lillis gjorde som jag sa, jag har alltid grimskaft och grimma på, men jag satt över grimskaftet och Lillis var "halv lös"
 
Jag visade det svåra, att göra ""sidvändning"" som det heter nånting och han gjorde det, löst. Jag gick efter "bommen"(vi skulle hoppa lite) och han FÖLJDE efter mig, han struntade i att stanna och äta och följde efter mig. Vi travade på vägen och jag stannade ja, hästen stannar också. HELT OTROLIGT COOLT! DUKTIGA LILLIS, där kommer hans namn fram ordentligt Lillprinsen!
 
Jag ryktade de andra små hästarna och pussade glatt på dom, hälsade på stora hästarna och senare efter Kyrko- gårdsbesök så mockade vi i stallet, satt hö åt stora hästaran i deras boxar och släppte in dom. Finisaran tycker det är skönt att vara inne. Små hästarna ska in snart de med. Men de har ju lilla isoleradestallet!
Sommar och FIN, fin hääst!
Inte enda som var så duktig men alltså, gissa hur det känns att en häst äntligen kan det? Så jäkla bra asså!
 
 
Gokväll!
Hästarna står antagligen inne, skönt för dom! Fick reda på att de fick komma in och "sova" inne på nätterna. Hästar klarar av väldigt mycket, som dock vissa verkligen inte förstår då många klär på hästarna hur mycket kläder som helst. Ni HÖR ju själva hur löjligt det hörs. Ni hör säkert hur irriterad jag är på ridsporten som bara ridsport, ridsport och inga hästar. Utan det enda är RIDNINGEN, Så j*vla sjuukt. Gnäller hela tiden , men när är det slut???
Hästsporten är ju mkt roligare ju!
 
Jag dricker tonic water och ser på film. Kollar bloggar och lite sånt. Publicerade just ett rörigt inlägg om ridsport och sånt och ja, dålig dag kanske, I don't know!
BJUDER PÅ DENNA BILD!! **EGOPIC**
 
 
 
Varför? Varför?

Varför ska vi göra att hästarnas liv blir tråkigt när vi kan göra det till ett bra liv.
Enligt mig kan inte alla hästar älska träning . Utan riktigt bra hästar mår bra över LAGOM med träning , bra sällskap och vara ute i stor hage, alla hästars önskning.
Jag gillar inte skolan medans NÅN kanske gör det. Hur fan tänker ni Att hästarna mår bra över mycket träning..? Vissa ja, men TÄNK, lite. Sen också .. Tänk över liv, man tar inte bort en gamling eller fram för allt en ung människa, om de sitter i rullstol så gör de det, men hästar är ju liv, precis som VI. Bara tänk lite , ni *ryttare* som slår , skjuter och tränar, idioter.

Finns ju nån sån här "dikt" också.

"Den hästen du kallade ful får ingen mat ..." T.ex.