minda

Hello!!
Måndag idag! Saknar hästar, you know... Men ikväll ska jag och rida, klart , jag är med hästar men inte samma. Det är ju djur inte saker så man ska ju inte tänka så här "ja men jag har ju vart med hästar idag", det splear ju ingen roll, om man är med DE höstarna är det ju inte samma som de ANDRA. Så ni förstår nog?
 
Men ska iaf och rida.. far nån annan dag i veckan till hästarna(DOM) hästarna!
SÅ ja, ikvälls ka det vara teori för hoppning? Tror jag! Kul, men först ridning, jag ska sätta ett mål, även om man har tränare kan man ändå träna själv att säga åt sig själv att förbättra galoppen? Asså det spelar ju ingen rollm, det är ju det jag ska.... MMM, får se om jag tar bilder med telefonen. Bidlerna från i lördagskväll på ridningen på Freja barbacka kommer inte upp.. de vägrar så ja.... syynd! Fin sol också....

Påtal om andra saker brändes maten..... asså hahhahha. Det började lukta brännt ner ag stat här vid datorn, märkte inte först fast jag komemr ihåg att jag kände lukten(!) så sen gick jag in till köket och det var brännt i botten, skulle laga rotmos...... mamma lagade början men ja..... haha. Nu är maten klar och den blev räddan i sista minuten. Hopaps det går att äta......
 
 
Bra dagar!
Det har vart bra lördag & söndag men nu tycker jag att det känns lite dåligt eller dåliga dagar men nej, det har vart bra dagar. Lördag- häst och shopping. Söndag: häst och hundutställning= bra dagar, men de har gått fooort. Förbi redan usch, hate it. RIKTIGT skoltrött, kanske hörs eller? Gnäller på det hela tiden, men ja, jag är föör skoltrött, orkar ju kanppt sitta på lektionerna pga ångest!! Haha...
 
Ja, det går bara att bita ihop och se liiite mellan fingrarna med allt. Men bita hop och ändå tänk att skolan är viktig. Men vissa ämen är ju bara onödiga..kanske inte heelt men inte alla är nödvändiga...
 
Nu ska jaf skriva om lördag:
Lördagen började med häst och lite frihetsdressyr- pass med Lillis. Pussade/ kramade dom. Sen for vi till stan och shoppade vinter jacka, gillade jackan förens jag såg äldre mönniskor använda såna( i samma färg).. Men komemr använda & jag gillar jackan ändå...  hästarna och på kvällen igen, ( äntligen) fick jag se stora hästarna som var huuur längesen! Red hem(till frejas hem..) Freja barbacka.. och hon var jätte duktig!
 
Söndag:
For först till hästarna och gav stora mat och små hade fått så hälsade bara på dom. Hälsade på dom alla (stora & små, såklart). Sen for vi till hundutställningen i eckerö och köpte ett täcke och lite godis til både mig och Lucy. Sen till hästarna och tog ut Lillis på ett frihetsdressyr pass- duktig häst. Var ut i skogen åå andra sidan en liten stund, han gillar det tror jag! Nu på kvällen chill och jag älskar att planera så ni vet, drömmar!
 
Imorn två saker jag längtar efter, Ridningen och Nellieb's filmvideos varje måndag & fredag!
Längtar till alla lov! Höst och vinterloven! Viner speciellt, långt och kul med julklappar och sen också sätta in hästarna på kvällen och ta ut dom på morgonen och fodra & mocka i kylan, haha, låter kul, eller inte men de tär kul iaf.!
 
 
 
BloggSCHEMA!
Kan ju verkligen vara bra eller? DÅ vet man att ja, det här ska jag blogga om idag! Det måste ju vara ganska bra för just bloggen eller?

Fick inspirationen från nattstad.se/elinliljeang  så ja kommer då skriova upp minst 7 saker varje dag jag ska blogga om. Alltså kommer jag blogga ett- två inlägg varje dga.. aa, ni fattar nog efter jag skrivit listan!
 
HÄST:
1. Hästarna i stallet!
2. Vad får de för foder?
3. Frejasd bettstorlek(bara för att..)
4. Lillis pass med frihetsdressyr.
 
ANNAT:
5.Min jacka.
6. Mitt dröm jobb/ yrke
7. Lucys täcken