minda

En tryckande huvudvärk
Hej alla!
Nyår idag. Det är sjukt hur det går såå snabbt. Men jag vill faktiskt bara det. Jag vill gå ut skolan och allt jobb man har nu i tonåren. Däremot vill jag stoppa tiden för djuren. De flesta djur jag är med just nu är mot det äldre hållet och man vill ju aldrig det eller hur? Jag vill ha alla mina djur & även hästarna kvar tills jag själv dör... Men nu tänka på roliga saker och den dagen, den sorgen.
 
Men vi har vart på Frideborg(lokalen där vi ska vara och fira ikväll) och fixat. Jag kommer absolut fota outfiten och lägga upp den här. Bloggen är något jag kan skriva på och vara ärlig, det är bra för mig och nu är äntligen motivationen tillbaka;)  Ska börja fixa mig alldeles just, för vid 5 far vi till Frideborg och festen börjar. SÅÅ TAGGAD! Let's go 2015.
 
Nu måste jag tillägga att jag har spännings- huvudvärk.. typiskt alltså. Men kommer ta en värktablett och hoppas det försvinner under kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fixat inför nyår!

Shoppingen
Nu tänkte jag visa vad jag köpte igår! Jag är så nöjd. Byxor och skor går bra att köpa på second- hand men för att vara ärlig vet jag inte om jag skulle vilja ha en tröja därifrån.. Men jag säger inte nej, utan kanske...
 
Dom här ballerina skorna köptes nån dag tidigare! Dom var på rea för 5€ så jag köpte dom! Kommer kanske tas med på nyår som dom här lite bekvämare skorna som man ha först på sig ...
Först for vi till en second-hand butik(tjäna) och där fyndade jag dessa skor för endast 5€! Tycker de är mycket snyggare real. Men snygga och kommer användas imorn!
Sedan for vi till en annan second- hand butik(loppis & sånt) och där fyndade jag dom här silver/glittriga byxorna för 3€! Fyndaaaat!
Sedan for vi till H&M och där köpte jag ett halsband med två färger- silver och guld, två små blommor som huvudprydnader och en rosett!