minda

Blod, svett och tårar men ändå en fin häst!
Hello!
Har för någon timme sen kört med Lillis lite. Vi körde som två "varv" idag då kärran var uppe och så körde vi ner, och sen upp igen! Körde bara på grimma idag, gick faktiskt bra. Måste tillägga att jag inte satt på alla gånger, ytterst väldigt lite jag satt på). Tog av honom selen och tog med han ner dit jag har bommar och sånt. Där det ska bli en liten ridbana. Satt upp lite upphöjda cavelttis och travade över dom. Jag med- så jag får nog mer motion än han. Hoppade lite. Det var bara lite. Sen ryktade jag han ganska länge då jag flätade och borstade av honom, gav honom en morot och lite betfor vatten.
Sen tog jag honom till gräsmattan där han tyckte det var som en gräsmatta med gräs på. (Den blev just klippt.)
Sen fick han äntligen gå till hagen!
 
Nu sitter jag inne och funderar på om jag ska se en film. 1303 som vi egentligen skulle se igår, men det laddade inte ner på TV:n så får bli ikväll.
 
EN sak jag tänkte på igår kväll då jag tränade lite till med Lillis var att det är verkligen sant att det är blod, svett och tårar.

Han var pigg och på lite "bus"- humör då så han sparkade bakut så fort man började trava(springa) lite med han och man rädd för att han skulle sparka en. Han var väldigt pigg och jobbig. Hade dock bettet, borde kanske tagit grimma.. När vi gick runt där fick jag till på köpet en pinne i foten och ja- där var blodet. Nu kanske ni tror det var illa, men nej, det var bara lite skinn så for bort.
 
Sen vart det ju väldigt svettigt när man sprang runt där med han också.
Och som sagt var det jobbigt, får en att gråta- på riktigt. Man blir otroligt less på hästarna och där plockar jag bort ordet "medgörlig häst man bara älskar".
MEN han var otroligt duktig idag med körning + att han är medgörlig och följer ju med- där, hallå, plus poäng juh! ;)
 
 
 
Tjabiss
Hell0! Sitter och dricker kaffe. Tänkte köra Lillis idag igen, får se. Känner mig halvt dum men andra skulle köra långa vägar med han. Donna var ju lånad förut, hörde att de körde jätte mycket med henne + att hon var dräktig(tror jag) och i bra fart. Alltså vilka idioter till häst människor. DÄR ser man liksom vad det är. Speciellt hästtjejer de är (inte alla) idioter... NO respekt

Nytt bett och premiär körning
Hej!
Jag har köpt ett tredelat eggbett till Lillprinsen! Så testade det inte igår och det passar precis! Eggbetten 'gör' så att det inte nyper i munnen. Han verkar vara nöjd med det. Fast han liksom håller på med bettet, men det är nog för att han inte är van. Han gjorde det med förra också( undra på, det var 11,5 nu har han passligt 9,5), fast mer då.

I alla fall så testade vi det mer ordentligt idag. Tog en liten körtur runt 'byn' som är ca. 1km. Tycker inte det är kul att köra för länge då han blir otålig. Han är till gammal! Det gick väldigt bra ändå. Han var ju hur duktig som helst. Medgörlig ponny det där! Iaf oftast!
Tänkte träna lite trick senare nu ikväll! Får se om det blir av!