minda

Mysigt


Lördagen
Hej på er!
Har nu vart ute på en joggingrunda. Jag vet inte vad det heter när jag joggar en bit och går en bit. Heter det intervall fast man inte springer??  Jag känner iaf den där härliga känslan efter ett sånt pass. Idag joggade jag längre också! Jag ska försöka vara nyttig idag.. Ikväll är det kalas och jag åt en mjukglass tidigare. Nu har jag iaf gjort av med lite kalorier!
 
Jag körde ju Lillis idag! Det gick sådär.. Jag tycker ändå han var duktig även om han sparkade bakut och stegrade några gånger. Körde liten stund, tar inte kol på han. Sen "tömkörde" jag han lite, lite och tog av selen. Han är gammal, men det går liksom att vara aktiv ändå, det går också för människor. Han tränas jätte lite, andra skulle säkert träna som om han var 10 eftersom han är väldigt "ung" i sättet och har inte problem än.. Men jag är snäll!
 
Nu ska jag värma mig med en kopp kaffe, se nån film och bara chilla tills mattiderna kommer. Är även sugen på att simma! Är säkert lite kallare i vattnet nu.
Denna bild är så gullig på han<3
Måste även säga att Dennis verkar så trött. Åh, hoppas han blir bättre. Han har sina perioder. IBland är ahn bra, ibland inte... Inte kul att sen en häst sjuk! Love U Dennis<3
 
Körde Lilla idag
Gick sådär. Varierande.