minda

Godnatt !
Åh ! Tittade just igenom bilderna sen förra helgen på mig och Freja . Jag längtar tills imorgon.. Att börja och avsluta dagen med häst är så härligt ! 
Imorgon ska jag ge en morot till dom! Deras födelsedagspresent som jag inte har gett ännu fast alla (stora hästarna) fyllde år i början av sommaren.. Förutom Julla men hon fyllde i maj (?). 

Men nu tänker jag gå och sova ! Ska upp senast 9 imorron ! Så god natt!


<3
En efterlängtad helg
God kväll !
De tär helg!! Så kul. Jag ska fira med hästarna- som vanligt. Men ikväll är det ju halloween. Men det blir bara vanligt kvällsmys, typ för en själv. Jag dricker kaffe och ser nån konstig och tråkig film medans jag bloggar. Så pass tråkig.
 
Var till hästarna ikväll. Har längtat efter dom, då jag inte vart till dom på nästan en hel vecka. Så ikväll fick jag fara dit och släppa in och fixa lite! Imorgon en till dag där och meningen är att rida Freja. Dock fick jag syn på något riktigt trist ikväll, nämligen att hon drar upp magen igen, inte lika mycket som förra året men (som tur är) ingen hosta! Så länge hon inte tar i med magen för mycket och inte hostar så rider jag henne! Vi får hoppas för hennes egen skull att hon inte blir sjuk i år igen...
 
Tänkte även tömköra Dockan och tricktärna Lillis.. Hur f*n ska jag hinna? Får fara dit tidigare och så. Men får se hur jag gör.
 
Men ha en fortsatt trevlig halloween kväll!
 
Kör Dockan film!
Jag blir så glad över hennes utveckling. DUKTIGA Dockan!