minda

Tuesday in my life
Hej ! Usch är så trött. Ligger i sängen just nu och har lite dåligt samvete eller vad man ska säga . Glömde en sak jag skulle göra innan jag gick från vilket är väldigt pinsamt! Sen gick hissa provet åt h*lvete rent ut sagt. Underkänt blir det säkert.  Handlade efter skolan med pappa och brodern. Vi har en matplaneringslista(stavning?)  och den har vi handlat mat till. Idag är det plättar känns inte så lockande idag just då jag är sugen på nåt salt !  

Ikväll hästarna och städning , kanske lite provläsning om jag inte glömde sakerna i skolan! 

För någon vecka sedan! När jag gick här på gympan! 
Ridkväll
Ikväll är det ridning och jag är taggad.
Lagade middag förut som jag gjorde ett inlägg om, med bilder i och så. Grisfilé i gräddsås(citronkrydda, salt, vitpeppar). Sen klyftpotatis med grillkrydda. Och så tillbehör! Jag har alltid sagt att jag inte vill bli kock, men det skulle vara rätt kul i alla fall. Men tror ändå inte att jag vill utbilda mig till kock. Men det var en god middag, även om jag var med och gjorde den!
 
Men ja. Har historia prov imorron. Det suger. Har inte pluggat och kommer förmodligen inte göra det heller då det är fullt upp i kväll. Tyvärr. ÄVEN om läxorna kanske går före, men inte i mitt liv. Där kommer dom sist på schemat!
Men vi hörs. Imorron eller ikväll.
Denna sitter typ i huvudet på mig!
 
 
Dagens middag i bilder !

Detta är maten vi lagat! Måste erkänna att det var gott! Nu snart på med ridkläderna och sen mot ridskolan!