minda

Behövliga saker
Jag behöver nya ridskor. Vill ha ett par billiga, bekväma, praktiska och lite halvt snygga och det har jag hittat på horze.
 
Förut var jag typ lite emot ridskor, för jag hade bara ridstövlar och tyckte det var bäst, men nu vill jag ha enkla skor som man bara tar på lätt och kan om man VILL ha mer stöd dra på ett par chaps och så vips får du nästan ett par ridstövlar istället för klumpiga stövlar. Däremot hade jag gärna testat ett par ridstövlar av en annan, mindre klumpig modell och testat för de har jag inte gjort och tror de dyrare ridstövlarna som är tightare är mindre klumpiga och inte lika styva som jag uppfattade mina gamla.
 
På tal om chaps så tycker jag, av min lilla erfarenhet dock, att dom häär från hööks är bra! Snygga´och billiga!
 
Dom här skorna på horze kostar 60 euro och det kanske verkar dyrt, men det är ganska så normalt pris för ridskor. Ridskor kostar runt 50- 100€ och ridstövlar kan fås för 50€, men de jag vill testa kostar runt 160€ +.
 
Stilrena ! Mina förra var till och med dyrare och hade inga extra detaljer. Dessa har sydda detaljer, dragkedja fram(!) och sporrhållare för framtidens bruk.
 
Sen vill jag att Donna ska få ett nytt sött täcke. Neutrala färger- bye, bye och welcome sött rosa och lite coolare färger. Lillis får även ha det på sig om det är behövligt. Tyckte blått var lite tråkigt och färger är ju färger. Tror både Donna och Lillis skulle se så fina ut i de täcket jag vill ha! - Och det är ett fleecetäcke för ponnyer. Jag tänkte att vid torrare dagar då det inte regnar eller snöar och är kyligt kan hon(eller han) ha det och när det regnar/ snöar och är kallt kan hon ha fleecetäcket under röda regntäcket!  Regntäcket kostar 30 €.

Super fint täcke som skulle sitta fint på söta Donna (och även Lillis!).
 
Hela kalaset blir cirka 90 € och med moms till ca 100€. Dyrt, men behövliga saker. Jag har pengar så det borde inte vara ett problem.
www.horze.se <--- svenska

www.horze.fi <--- finska