minda

Dagen


Blev lite andra planer i alla fall ! Dagen var skit men kvällen (nu) har vart bra. Med räksoppa till middag gjorde de susen! 
Lördagen startas!
Lördag idag ! Startade dagen klockan halv tio. Skulle startat 9 men orkade inte  stiga upp då.. Men nu är jag uppe och sitter hos mormor och morfar och dricker kaffe ! Snart ut till hästarna och fixa stallet. Sen äta och ut till Dockan och träna. Gas och broms är på schemat! Prova nya sakerna och se hur hon tycker. 


Freeedaaaaag!
FREDAG KVÄLL! Läs ordet, ta det in och förstå! Äntligen. Just precis ätit middag. God mat. Röstbiff, potatis och bearnaisesås. Lite såhär fredagsstil, tjuvstartar redan fredagsmyset.
Ikväll tänkte jag att familjen skulle se en film och äta lite tapas. Köpte lite parmaskinka, ölkorvar och lite ost. Inte så mycket men allt jag orkade leta efter i affären. Längtar redan till lite senare även om jag är mätt!
 
Imorgon är det lördag och jag ser framemot en dag i stallet! Prova alla nya saker jag köpte fick. Bettet är jag mest sugen på att testa! Ska helt enkelt bli intressant med nya sakerna imorgon! Får se lite hur jag lägger upp allt. Kanske tar ut Lillis en sväng. Jag hittade nämligen några videos från förra vintern i datorn när han och jag tränar. Ser SÅ kul ut! Måste ta ut och rykta han lite, annars känner han sig för utanför.
 
Men ha en bra fredagskväll!!
 
PS! Jag har spelat in flera stycken videos där jag pratar om horze- grejjerna. Nu är det bara att välja en av dom. Så video kommer upp i helgen!
 
Herregud vad det snöade ett tag idag! Alla bara neeeej och jag bara jaaaaa! Haha, snö är faktiskt kul. Nu är det vinter och så är det...  Men lite börjar jag väl längta till sommaren!