minda

Projektet #2
God kväll! 
Har med hjälp av pappa nu fått ihop alla 4 hinderstöd. Vi satte till en 40 centimeters batting på andra sidan så att det blev stadigare 👌🏼. Nu är det figurerna kvar och sedan endast till att måla allt i färgerna allt ska vara i. 
Figurerna kommer nog bli svåraste i projektet. Imorgon tänkte jag måla kryss, hinderstöd och bommar(vad jag nu hinner, för tänker dela upp allt) och skissa figurerna, har redan börjat lite med hjärtat, men det är så svårt att få det bra! 
Före vi satte dit "extra" stöd👆🏼

Efter👆🏼

Skissat lite på skivan..

Kryssen är klara som var gårdagens projekt! Var lite osäker ifall det skulle bli för ostabilt, men det är rätt stadigt på banan och med bommen på! 

Min arbetsplats som är lite stökig(använder mig oftast inte av detta ord, men ändå). 

Måste bara säga det här(haha): 
Jocke och jag har i för sig hoppat det här förut, men vi gjorde det även i helgen och det är drygt 45 cm högt!!! Vet att det är en "mesig" höjd så, men höll själv på studsa ur sadeln när han fick ett ordentligt hopp över! Det är en bra bit på vägen, ju & snart, med hjälp av hinderstöd, kan vi hoppa 1 meter efter lite träning på 45 cm ! 

Är sugen på att rida, men med tanke på min fot som Jocke trampa på vet jag inte.. Får väl klämma in foten i kängorna eller bara använda ett par andra skor som jag gjorde förra gången han klev på den. Det där med trampning på fötterna är Jocke tyvärr expert på... Har nog hänt säkert 5 gånger för mig och (kanske) 2 gånger för mamma. 
Men blev inte arg på honom för det, även om det gjorde såå jävla ont, för sen kom han och nosade på mig när jag hade satt mig på marken. Sånt är så gulligt ju, det gjorde även Mitschi. 

Fick för mig att jag skrev så barnsligt nu, är det så?! 


Sooola
Usch, så varmt det är! Uppskattas när man inte vill göra nåt, men att bygga i 26 grader är inte att rekomendera! Har sågat till 1,60 batting som ska bli hinderstöd och lagat själva "foten" till det på EN. Det var heller inte enkelt kan jag säga. Slutade med att det ligger 3 battingsbitar på 40cm med en krokig spik i varje. Så fick äntligen ena fixad efter 4 försök och har tre kvar att fixa samma på! Puuh! Sen måste jag nog bygga en till grej på stödet för det blir nog lite ostadigt annars..
Bit ihop, får jag göra och ta hjälp av pappa snart med hinderstöden och figursågningen .

Nu ska jag sola lite och bli brun!
Foten är okej. 


Dricker hemlagad fläder saft! 

Aj!
Hej! 
Aajjjjjj!! Gick ner med hästarna till betet för en stund sedan och blev trampad av Jocke när han skulle gå in som resulterade en fot med ett blåmärke och smärta! Jag som skulle ut och bygga på projektet när det ändå är sent och nu vill jag bara vila stackars foten.. Fan... 
Aja, måste ju ta tag i det, men kanske jag kan vänta en liten stund och jobba arslet av mig imorgon istället då jag tycker jag ligger efter och handledarna ska komma och titta.. Blev ju inte riktigt som planerat det här! 

Syns ju inte ens att det är blått, men skit samma, det gör ont i alla fall 😞. Smorde på lite aloe Vera salva och det känns liite bättre. 👍🏼