Dagen

Hej på er!

Dagen har varit lång samtidigt som den har varit kort. Steg upp lite senare idag. Var inne rätt så länge innan jag gick ut. 
Har väntat på att avsnitt fem av "gift vid första ögonkastet" säsong tre ska komma ut på dreamfilm i flera jäkla dagar nu! Igår, i förrgår och idag har jag kollat varje timme, men nej, inget avsnitt. Går ju ej att se på SVT play när man inte bor i Sverige. Jättejobbigt. 

Men aja! Dagen då. Gick ut sent. Gjorde inget då utan bara gick promenad med Lucy. Gick in igen. Roligt att veta va? 😉 

Sen började det regna och då fort ut och ta in hästarna och rykta. Vill ju inte rykta dyngsura hästar ;) 
Sen sadlade och tränade jag på Mitschi och hoppade upp. Idag var det travpass som väntade. Och ja. Värmde först upp. Tog vägarna vi skulle rida i trav i skritt först och sen travade vi. Han var lite piggare idag och lite mer stressad. Dock inte sådär jättestressad, utan lagom. Eller om man nu kan säga så. Lite i perioder. Avslappnad och duktig, spänd och stressad. Men tycker ändå det fanns en bra känsla där emellanåt. Vi är på god väg. Det känns inte att vi står på samma ställe, utan att det faktiskt går framåt. Han har börjat sänka huvudet lite grann i traven. Sådär ner och sen upp igen. Såsom han gör i skritten. På god väg där. Han travade på fint. Sen var han lite på galopp humör och då tänkte jag att ja, vi provar väl lite galoppfattning då. Gick bra. Fick bra fattningar och ja, inte världens bästa galopp, men han förstår och då kan vi träna på det. Endast fattningar i höger då, men .. Sen blev han lite stressad. Så skrittade rätt så mycket på lång tygel och tog trav. Berömmer sjävklart alltid då han gör minsta lilla rätt. Viktigt! Sen blev det lite stressigt igen så då tog jag ner honom till skritt igen och så gjorde vi. På slutet var han duktig och hade en lugn och bra trav och lyssnade bra på mina hjälper. Så nöjd tillslut och avslutade då! 

Under tiden jag red så regnade det. Hade inga regnkläder på, så efter ridpasset var jag genomblöt. Inte så roligt att då rida ett till pass. Så valde att ge Jocke en helt ledig dag. Vi tar igen det imorgon och dom andra dagarna. Någon gång ska dom få vila också, så lika bra kunde det bli idag. Blev ju ett längre pass med Mitschi med. Han fick tid liksom. Inget stress. 

Inga direkta planer för morgondagen. Hoppas på soligt och fint ;) Det kommer bli travpass för Jocke i alla fall. Det var ju planen för idag. Mitschi är det inte så stort val med. Dressyr eller dressyr. Man kan ju variera där, men det lär bli något liknande. Försöker göra så olika övningar som möjligt med liten ridbana, men det kan vara lite svårt. Längtar tills banan blir större! Bara nån meter gör ju något ;) 
Hoppeligen i alla fall. 

Men! Ska eventuellt tvätta kläder innan jag går och sover. God natt! 

❤️ Vet inte riktigt när, men för rätt så länge sen då vi tränade galoppfattningar :) Bättre nu i alla fall :)


NORRSKEN EMMA

ha en underbar fortsätt bra fredag
kramizzz

Svar: Tack och detsamma😊 Kram❤️
minda

2017-04-21 / 09:40:32
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback