Bussresa till Skansen!

Hallå!

Idag är det söndag och jag är lite pirrig inför morgondagen då skolan börjar.. Jag har tänkt att jag verkligen inte ska stressa upp mig, det är ju trots allt inget farligt. Så bara vara lugn, leva dagen idag som den kommer och ja, leva morgondagen också som den kommer :) 

Anledningen varför jag inte kikat in här är för att jag ju fyllde år i fredags och att jag då hade fullt upp hela dagen. På lördag, igår, var hela familjen och några andra familjer ur släkten på bussresa till Skansen! Att kika in här i allt ståhej ville jag inte, så jag tar det idag istället. 

Fredagen var bra. Är väl inte så himla kul att fylla år då det blir lite mera att göra och som då blev det stressigt. Jag är i alla fall väldigt tacksam över presenterna(pengarna) jag fick! 

På förmiddagen på fredagen var vi till mormor och morfar och sen skulle vi fort hem för att jag skulle laga tårtan och hinna duscha innan pappa och jag skulle fara och hämta farmor och handla lite. Det blev väldigt tight med tid! Vi skulle också köpa glass från glassbilen i och med att det var sista gången. Ja, det blev lite stressigt, men det gick! Kalaset var på kvällen och sent kollade vi till hästarna på vägen när vi skjutsade hem farmor. 

På lördagen steg vi upp runt 06.00 och förberedde oss inför bussresa till Skansen. Åkte buss och färja i 4 h en väg. Skansen var ett väldigt trevligt och mysigt ställe. Fungerar för alla åldrar. Jag som älskar djur tycker ju det är fascinerande att se alla slags djur. Och att man inte ska besöka djurparker är lite överdrivet tycker jag. Finns massa hästar och andra djur som inte bor på djurpark som har det så mycket sämre. Som vissa högpresterande hästar som går i hage få timmar om dagen och då endast själv och i små rutor. Fy för det. Skansens djur hade det bra. Jag skulle kunna tycka att ormarna och krypen borde ha större och vissa andra djur med, men de flesta hade det bra. Vi hann inte riktigt med allt, men det mesta hann vi se och det var som sagt mysigt och avslappnade. Skulle lätt kunna fara dit igen! 
Och skulle lätt kunna fara på en bussresa igen, men kanske en tvådagars då. I det här fallet skulle jag inte vilja vara borta idag då jag ju börjar skolan imorgon, men annars så :) 


Till akvariumet så kunde man betala in sig. Väldigt mysigt där inne. Bladning mellan coolt och mysigt typ!
Gissa skelett kunde man göra också😁
Och så såg vi gulliga björnar. Två av dom lekte i vattnet❤️
Sälen som simmade fort förbi fönstret där man kunde kika under vattnet.
En samestuga eller vad det nu heter 🙄😁
Liten bit av Stockholm
En vegoburgare som jag åt där
Och efter det lite mjukglass som hör till

Lite bilder från Skansen som ville komma upp. Var några som inte kände för det nämligen😁 Kan lägga in flera sen :) 


En väldigt trevlig dag😊

På färjan köpte jag även lite smink från Viva La Diva och såg senare att det är icke-djurtestat och till och med veganskt! Så jäkla bra. Märket var inte så dyrt utan billigare och jag hatar dyra saker om man nu får uttrycka sig så. Billigt är bra, haha! Idag ska jag kolla till hästarna och sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag har tänkt göra så lite som möjligt, om det nu går😁 Regnar gör det också, så så mycket lär man ändå inte få gjort. Hade nog hoppats på sol sista lediga dagen, men okej, så är det inte nu i alla fall. Kanske blir till kvällen! 

Ha en fin dag!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback