En mysig lördag väntar

God dagens! 

Idag är det lördag och jag har avklarat ännu en skolvecka. Skolan är rätt så chill ännu, men verkar som att den hör perioden är så. Det är ju annorlunda på gymnasiet än i grundskolan. Just nu har vi mycket grupparbeten, men ändå rätt så lugnt liksom. Vi har fem perioder. Den här perioden har vi kommunikation och introduktion och kreativiv verksamhet och aktivitet. Nästa innebär några andra ämnen osv. Det bästa av hela veckan var nog att SoS 17(min klass) vann en brännsbollsturnering mot alla som går SoS och närvård. Även om jag inte gjorde den största insatsen, har jag så jäkla ont i benen nu. Aldrig haft sån här träningsvärk. Igår var den som värst..

Men det är skönt med helg. Pusta ut, vila och sen ta nya tag.
Idag blir det en mys-lördag. Mamma som fyllde år i augusti fick ingen present av oss då, utan ska få en trerättersmiddag nu ikväll. På menyn är det räksoppa som förrätt, långkok av nötkött med tillbehör såsom potatis och sallad som varmrätt och rosésorbet och citronmousse som efterätt. Inget vegetariskt blir det, tyvärr. Pappa och jag var och handlade ca 2,5 h igår. Kändes inte så länge, men att hitta allt tog sin tid middagen blir inte direkt billig, men å andra sidan far vi typ aldrig ut och äter och förlorar pengar på så sätt. Ska bli så gott! 
Kommer nog ta tid, men det är också bra att mamma far på kalas vid 2. 

Nu måste jag kila! Mamma och jag ska till skogen för att se efter svamp. Om vi hittar något vore det lyxigt att laga i ihop några svampsmörgåsar 😋 Jag vet inte riktigt hur det ska gå heller att gå ut i skogen då mina ben värker så... eller ja, de värker när jag går. 

Rosésorbet. Rosé lockar mig väldigt mycket. Älskar rosé-färgen och därmed allt som är i den färgen 😍


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo