Fara å simma

Hej på er!

Onsdag idag. Nu på dagen har jag verkligen inte alls gjort så mycket. Har städat litegrann, jättelite bara, men inget extra. Eventuellt kommer jag och pappa fara till den där superfina holmen en bit bort från oss.
 
En sak jag bara måste ta upp, även om det kanske inte är så nödvändigt då ingen kan göra något, men ändå. Vi bor rätt så nära vattnet, kanske 200m ifrån om man går rakt. Vi bor dock inte öppet vid havet, utan här är det som en liten vik in till oss. Här i vår lilla vik trivs små fiskarna(bebisarna) och det är fiskeförbud, men ändå får vi lite nu och då besök av turister(eller ålänningar, vad vet jag?) som fiskar här inne. Och om det inte skulle vara nog med det fiskar även våra grannar här inne. Jag som ogillar fiske kan ju inte mindre än att avsky det här. Tycker så jäkla synd om fiskarna och speciellt om dom här bebisarna.. Blir så arg bara. J*vla pissmänniskor som inte har några känslor för djur. Skitmänniskor överlag som ska fiska och plåga djur, men det är för tusan fiskeförbud här. Det står på en skylt, det är bara det att människorna inte bryr sig överhuvudtaget. Jag står för att djur är rätt lika barn, och förstår inte hur man kan uppfostra sina ungar till att plåga djur. Jag menar, att sätta krokar i munnarna på fiskarna, fånga dom i nät som klämmer sönder fiskarna. USCH. 
 
Men i alla fall. Även om sådant drar ner en, så måste man försöka leva livet ändå. Tyvärr lär det bara bli pappa och jag igen då mamma jobbar och min bror har vänt på dygnet och lär sova då. Det där stället är så himla fint. Vi hittade stället för bara något år sedan, så hade ju varit roligare som lite yngre att hitta ett så fint ställe. Jag älskar ju att ligga i plurret, men intresset har nog försvunnit lite i och med att jag blivit äldre. Fint är det där och att bara fara dit och se stället är härligt :) 
 
Mitt rum ser hemskt ut. Jag måste städa någon dag, vilket jag känner borde bli idag, haha. Om jag orkar ska jag ta tag i det nu snart. Får se. När jag planerar går det oftast åt skogen. 
 
Tänkte skriva ett inlägg om gårdagens ridpass med Mitschi. Brukar ju ha det i samma, men känner att det får bli ett eget :) 
 
Ikväll ska stora hästarna (kallblodingarna) hem från betet, så då ska jag dit och leda hem Frejisen är tanken i alla fall. Eftersom man inte kan vara på två ställen samtidigt och det är så varmt på dagen, får Jockes ridpass bli imorgon istället :) Skönt för både dom och mig. Jag kan faktiskt bli lite omotiverad om jag MÅSTE rida varje dag. Då blir det så seriöst och det känns som jag måste prestera. Det är ju bara jag som tänker fel såklart, men så kan det bli ibland. 
 
Bamböle simtrand sent på kvällen förra sommaren. 
 
Ha en fin dag :) 
 

Miss Baby Peaches

SÅ vacker bild!

Svar: Tack så mycket :) Det var riktigt fint där den där kvällen!
minda

2017-08-02 / 14:01:34
URL: http://missbabypeaches.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback