Gårdagens ridpass med Jocke

Hallå!
Idag är jag bara så, så trött. Jag vaknade minst tio gånger i natt och kunde inte sova ordentligt förrän imorse.. Steg upp runt halv nio och är nu dödstrött. 
 
Igårkväll red jag Jocke igen. Vi skrittade först runt skogsvägen och travade sedan lite på banan, gjorde volter, skrittade och red lite galopp där. Fick rätt så bra galopp i båda varven. Han kändes stundvis fin i traven och även fin i skritten. Vi fokuserar mest på att få en mer tre-taktig galopp istället för att foksuera på att han ska jobba med ryggen och trampa under sig. Det kommer med tiden. Är jätteglad att jag får känna på en fin trav och fin skritt nu. Att han liksom tramapr under sig och arbetar bra med ryggen i alla fall stundvis. Galopperade över två bommar. Kan verkligen rekommendera bommar om man ska lära in galopp, eller om man vill stärka galoppen. Fungerar utmärkt för oss i alla fall. Efter ridpasset på banan skrittade vi av på skogsvägen. Jocke var jätteduktig! 
 
Tyvärr har jag inte bilder ifrån ridpasset, men ska försöka få film/ bilder på de flesta liksom. 
 
Idag är det tisdag och jag har inte planer för dagen. Är, som sagt, jättetrött idag och kommer knappast orka göra något extra. Planen är att rida Mitschi idag och vad det blir för något har jag ingen aning om än. Jga har inget schema som jag följer i dagsläget, även om det var tänkt så. Sen kanske man inte alltid kan följa ett schema då man arbetar med levande djur som inte alltid är på det "rätta" humöret eller något annat. Men ska försöka ha en plan senare. Det kommer bli mer allvar i höst ;) 
 
Ska ta det lugnt idag, eventuellt cykla till hästarna ikväll(känner inte alls för det...) och äta nu :)
 
Hoppas ni får en fin dag! 
<3
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback