Hej från regnet

Hej! 

Förlåt för mitt lilla blogg uppehåll igen. Blir alltid så då jag inte orkar hålla igång bloggen. Tappar motivationen för några dagar. Dagarna går också så fort, så det blir lite så. Egentligen ska jag väl inte skylla ifrån mig, men det är orsaken i alla fall ;)

Söndag idag. Tråkig dag med lite regn. Ändå lite mysigt och gräset behöver vatten. Och dessutom har jag mensvärk och att då känna press över att inte få något gjort om det vore en fin dag känns inte så kul ;) Så, regnet är välkommet idag :)

Jag står just nu i hästtransporten. Igårkväll körde pappa och jag hem traktorn och hästsläpet från betet. Som jag tidigare skrivit slutade kopplingen fungera när vi skulle köra hem efter att kört dit hästarna. 

Jag har städat lite i transporten och ska fortsätta nu. Kommer bara städa den ytligt. Tänkte inte ens städa så mycket, bara mocka ur skiten och sopa bort höet och sanden som kommit in, men tänkte att jag ändå kunde städa den lite mera nu eftersom vi lånat den och när jag ändå städar liksom :) 

Tänkte bara slänga in ett hej. Har rensat telefonen nu(laddat över alla bilder till datorn), vilket känns så bra! Äntligen lite utrymme för bilder och roliga appar igen. Köpte ett USB minne med 64gb. Sjukt dyrt, men också sjukt värt eftersom det är minnen som man vill spara. 

Vidare planer för dagen blir inte så mycket. Pappa sa att vi skulle ut med båten, men vet inte om det blir i regnet. Ändå lite mysigt att åka båt nu. Isåfall skulle det ju bli vår(min brors) snipa med hytt ;) Blir inte att rida idag då jag faktiskt tänker ge hästarna vila ändå tills de kommer hem. Kommer kanske rida lite på betet, men inte regelbundet liksom :) 


Nu börjar det regna, så ska fälla upp bakluckan till transporten. 

Ha en bra dag! 

Förresten så har nu två lass grus/ sten kommit och det har också bretts ut🤗 Ridbane-bygge igång! Kommer fler grus/stenlass i veckan och sen ska det bredas ut, sen ytterligare lite mindre stenar och till sist finare grus/ sand som ridbaneunderlag. Känns bra! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo