minda

Designen
Jag känner att jag verkligen blir trött på att byte design på bloggen.. Jag gör inte designen själv(så duktig är jag inte, ahha) utan söker upp den på gratis design där det finns fina, men ändå vädigt enkla designer. Jag har använt mig av dom i flera års tid, men har nu verkligen tröttnat på dom. De är jättefina om man bara klistrar in allt och lämnar det så, men ska man ta och ändra något själv i designen får man ju leta i evigheter för att hitta var någonstans man ändrar att headern inte blir så stor, t.ex. Sedan upptäcker man alltid något som är ett problem, som ser ofint ut. Såsom den här gången då det var dags för byte! Jag hade hittat en fin design som dessutom var lite svårare att sätta in än dem andra och så när jag äntligen fått dit headern bra, så upptäcker jag att de bilder jag satt in med telefonen är alldeles för stora.... Ja, då kände jag att jag måsta byta design igen. Nu, den här gången, tog jag dock en design här från blogg.se som är jättelätt att få då det är bara att välja som tema. Tycker om den här designen. 
 
Stilren, ett väldigt bra ord för hur mitt tycke om den här designen är och hur jag vill en desig ska se ut. DOCK har jag bara den här designen en månad eftersom man måste köpa den för poäng. Ska fundera om jag ska göra det och om jag kan för det första, haha!
 
Så, äntligen fick jag en bra design. Jag har typ haft lite ångest sen imorse över den, då jag igårkväll valde att göra om den, men då såg den inte alls bra ut då jag bara satt in en design och tänkte göra det bättre idag. Blev dock först ikväll då jag fick tid för det nu.