minda

Längesen
Hallå! Det är alltid lika tråkigt när jag inte har bloggat på flera dagar.. Så tråkigt bara! Önskade jag hade slängt in ett hej här och lite text i veckan och i förra helgen, men det hann jag inte med. 

Förra helgen var mamma, mormor och min moster till Sverige för att handla lite nu innan jul. Blev en del, eller enligt ekonomin blev det en del, men ärligt talat känns det som att vi inte handlade speciellt mycket. Köpte ett efterlängtat reflex- ridtäcke, nytt elband, en borste och något till på Biltema. Sen två små julgranar.
Det är det jag kommer ihåg just nu 😄 En del godis också förstås! Men! Det var för snart en vecka sedan. Nu är det helg igen. Går 08.00-11.40 imorgon, sen tar jag helg! Så grymt skönt efter en rätt så tuff vecka att sluta så tidigt. Efter helgen är det julveckan! Så spännande med jul. Skulle dock vilja hinna städa & pynta rummet innan det drar igång. Får hoppas jag får tid till det i helgen. 

Ska precis just gå och lägga mig. Ska bli skönt att sova. Jag brukar vanligtvis ta en powernap när jag kommer hem, men de senaste tre dagarna har jag inte gjort det. Fast jag varit dödstrött när jag kommit hem. 

Jag är så himla sugen på att börja rida igen. Jag vill komma igång på riktigt med hästarna, det är nog det jag vill allra mest just nu. Träna 4-5 ggr / vecka. Bli bra. Jag har sett Ryttareliten ännu en gång. Det är så himla bra serie. Jag älskar den! Den ger mig så mycket motivation till hästarna. 
Kollade blocket och hästnet en extra gång ikväll för att se om det finns en bra sadel i Uppsala, Stockholms området och så håller jag även utkik efter en billig hästbil. Det värsta med mig är att jag hatar att dra ut på saker... eller, det stämmer dock inte när det gäller läxor eller sånt tråkigt, utan endast när det gäller något intressant. Vill att allt ska hända precis NU. Det går ju såklart inte och att sätta igång hästarna och träna dom tar tid, men det behövs lite saker innan jag ens kan börja rida på riktigt, en hoppsadel, men nästan framförallt en hästbil eller en dragbil så att vi kan fara bort och träna. Det vore en dröm! 

Nu måste jag borsta tänderna, göra allt som jag brukar innan läggdags och sedan lägga mig. Brukar alltid kolla på en avslappnande video innan jag ska sova, haha! En konstig sak om mig själv 😉 
Så tiden behövs! 

Nu är det bråttom! Hörs imorgon eller på lördag, hoppeligen. 
(null)

(null)
Träd behövs❤️😄 en några månader gammal bild dock!

God natt!!