minda

Lördag
God morgon, vill jag helst säga men får nog erkänna att det är lite sent för ett god morgon såhär dags! Klockan är 10.05 och jag sitter hos mormor och morfar och dricker kaffe. 
Snart dags att gå ut till hästarna här för att släppa ut och göra stallsysslorna. Älskar stallmiljö! Med ett stall är det ju lättare att få in en härlig känsla. Hemma är det mera hästmiljö😉 

Efter stallet blir det väl så småningom att fara hem och sedan fixa hemma. Jag har inte planer för dagen, men hoppas jag kan sitta upp. Tyvärr är det ju halt här. Plusgrader, men eftersom det kom snö i veckan och ingen plogade vår grusväg är det halt på vägen.. Får se om det möjligtvis går att rida på ridbanan fast den inte är klar eller om vi kan ta oss ut till skogen en sväng. Härligast vore en mysig uteritt, men vi får väl se hur underlaget lämpar sig! 
Inviga det nya ridtäcket blir i alla fall. Eller åtminstone ska det provas. 

På önskelistan står barfota boots och en klippmaskin. Bootsen är välbehövliga eftersom jag inte vill sko dom och för att dom inte ska gå och halka lika enkelt. En klippmaskin vill jag ha när vi har kommit igång med träningen. 
Först boots dock! 

Hoppas ni får en fin lördag! 
(null)

(null)
♥️