minda

Lilla Jul!!
Bästa känslan när man vaknar tidigt på morgonen och undrar när man ska gå upp och fara till skolan och sedan inser att det är lördag! Så jävla skönt. 

Ligger fortfarande i sängen här det är varmt och bekvämt. Har kaffet bredvid och ska just precis stiga upp för att klä på mig och fara till mormor och morfar. Först skulle jag behöva lägga på en tvätt så jag har kläder för ikväll.

För det är ju Iilla jul!! Ikväll ska vi äta gott hos mormor och morfar och fira lilla jul! Så härligt! Lite för jul liksom och hur härligt är inte det? 
Älskar! 

Dagens planer är inte så värst stora. Ska till mormor och morfar snart för att fixa stallet där. Släppa ut pållar och mocka, fixa hö osv. Stallsysslor och så får man ju träffa älskade pållarna som är så mysiga♥️ 
Sedan hem och så ska väl jag gå ut och fixa "stallsysslorna" här hemma och eventuellt borsta pållarna om jag hinner och så ska väl dom få lite gott för att det är lilla jul med. Vore härligt att ta en ridtur, men vi får se! Tiden känns knapp.

Det blir ingen lilla julmarknad som äger rum på Åland idag. Personligen inget stort fan av stora folkmassor och har själv saker att göra istället för att strosa runt där. Dessutom brukar det vara kallt, om jag nu ska ta fram de negativa sakerna ;) Klart mysigt och trevligt, men planen är inte att fara dit. 

Hoppas ni får en fin helg och lilla jul!
(null)
Köpte fina örhängen på H&M igår. Använder sällan örhängen, men fint är det.