Fredag

God morgon vill jag säga! Har just gått upp och är såå trött.. Hade gärna sovit en timme till eller något. Men eftersom jag ska äta och duscha innan vi ska fara till hästarna, så måste jag gå upp nu. Mamma ska bort senare och ikväll är det kalas. 


Idag väntar ännu en tråkig dag.. Eller tråkig, men väldigt lugn dag i alla fall :) Kommer inte göra så mycket. 

Jag har bytt design på bloggen vilket man ser om man går in på bloggen via datorn. På mobilen har jag en anpassad design för mobilblogg liksom.. 
Är rätt nöjd. Har inte gjort den själv. Utan det är en tjej som gjort den och man kan ladda ner den via en gratis designsida. Sen har jag bytt header då och fixat lite smått med den. Jag vill ha ny header, men det lär nog inte bli förrän i höst då hästarna ju är på betet nu och jag helst vill ta en bild ihop med hästarna.. Vi får se! Är inte så svårt att byta, så att jag sätter dit nån tillfällig är inte omöjligt :) Sen hade jag gärna haft en lite bättre bild kvalitetsmässigt. Min kamera är bra på att ta nära bilder, men inte bilder på långt håll. 

Nå väl! Jag ska försöka få i mig någonting (vilket är svårt när jag vaknat), och sen gå och duscha innan jag och mamma far till hästarna :) 


För nån vecka sen❤️❤️ det här händer inte så ofta då Jocke alltid kör bort Mitschi, men hur gulligt?? Som när dom dricker vatten tillsammans  💖


Ha en fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo