God dag!

Hade helst av allt velat skriva "god morgon", men nu är det väl mer dag än morgon :) 


Idag är det söndag. Jag har druckit och dricker kaffe och ätit en vegetarisk- hamburgare. Nyttig frukost, hahha! Men det var det enda jag kände för att få i mig. Jag hatar att äta frukost. Dricker helst kaffe på morgonen och äter senare, men för att orka med att stängsla idag åt jag något.

Som jag skrev ovan så ska vi stängsla betet idag igen. Vi hann inte jättelångt igår, så idag blir det ännu mera. Jag tror inte det kommer räcka med materialet så vi kommer nog behöva köpa mera och stängsla ännu en dag. 

Annars har jag inte planer idag. Eventuellt kanske jag hinner rida om jag har orken och lusten till det. Efter att ha stängslat i några timmar kan man ju vara lite trött ;)

Hoppas ni får en fin dag! Mulet och inte jättevarmt idag, men det är vi rätt glada för eftersom det annars skulle bli så jobbigt att arbeta i den värmen. Kunde dock varit sol, men 18 grader, men man får ju inte välja vädret :)


Hade tänkt ladda upp lite nya bilder, men det får bli nån annan gång då appen inte samarbetar .. 


Här är en bild på Mitch från förra året på betet. Mycket betesbilder, men det är väl härligt att se djuren vara där dom ska vara ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo