Handling och misstag

Hej!
Skrev ett inlägg på iPaden, var medveten om att den hade lågt batteri, men fortsatte skriva och plötsligt blev den svart... Startade upp den och allt hade ju försvunnit. Det har hänt mig en gång förut. Skrev ett ännu längre inlägg då, men varför lärde jag mig inte en läxa då?! Blir arg på mig själv.. Nu har jag lärt mig läxan igen, men gissar att jag glömmer bort det om några veckor igen. 
 
Tänkte bara kika in här och säga hej och skriva lite innan pappa och jag påbörjar cykelturen mot hästarna. Funderar hur jag riktigt ska orka? Har varit helt slut i kroppen i tre dagar i sträck. Vi har ju cyklat mycket, men öndå. Tycker jag sover tillräckligt, men antagligen inte. 
 
Igårkväll var mamma, jag, mormor och moster till Rock Off och kollade på utsidan. Lyssnade på Hasse Andersson som sjöng där. Ängla hund och Guld och gröna skogar är bra. Lite coolt ändå att man sett honom i Melodifestivalen och så är han här på lilla Åland och sjunger. 
Före det cyklade pappa och jag 6 km. Att hålla igång tränigne gör en bara mer motiverad. Hästarna fick tyvärr vila. Vill inte rida då värmen är som högst, så blev inte alls. Idag är det dock meningen att rida!
 
Tidigare idag, vid 12, for pappa och jag till stan igen. Känns som vi är dit väldigt ofta, men idag var det för att ödlorna behöver mat och det är ju rätt så viktigt ;) Sen var pappa även till MP. Jag ville ha sushi så vi köpte lite sånt, vilket är sjukt dyrt. Gott, men dyrt. Älskar personligen de där sås-sushibitarna. Enda i familjen som gillar dom.. Men det är ju på ett sätt bra, haha..
Sen handlade vi påå S-market innan vi for hem.
 
En rolig miss på eftermiddagen var att vi skulle fara till Glassbilen för första gången i sommar. Tog reda på vilken tid den skulle vara närmast oss och for iväg. Vi väntade kanske en 15 minuter där innan vi kollade en extra gång på bladet där det står några datum uppe på bladsidan. Den var där den 21.7 och så ska den komma den 11.08.. Alltså kommer glassbilen bara vissa fredagar.. Förut om åren har det varit så att glassbilen kommer varje fredag, men tydligen inte i år, haha! Det bevisar bara varför man ska titta ordentligt ;) 
 
Nu måste jag äta innan vi ska bege oss mot hästarna! Ha en fin kväll!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback