Hej hopp

Hej! 

Sitter i soffan och kollar på hoppningarna i Falsterbo Horse Show. Hejar såklart på Sverige! Fina ritter av alla. Härligt att se samspelet emellan en ryttare och en häst. Det är coolt! 
Jag saknar ridningen, såklart, men gläds också över att mina djur får vara på bete. Tänkte eventuellt börja rida lite snart. Tänkte bara att pållarna skulle äta upp kvadratiska åkern först! Lite smått börja rida och komma igång. Jag SKA tävla inom två år. Jag SKA. 

Kommer förmodligen sitta inne till 19, då hoppningen håller på så länge :) Känns lite sådär att sitta inne när det är strålande sol och 21 plusgrader ute.. Men, å andra sidan så skulle jag ändå inte göra något vettigt ute ;).. 

Saker finns att göra. I sommar, när hästarna är borta, ska jag städa hagen var och är det tänkt. Först av allt ska jag städa boxarna. Få ut all spån/piss/ skit och sedan eventuellt storstäda :) Varför jag inte tagit tag i det än är främst för att traktorn ännu står på betet okörbar. Förhoppningsvis kommer en del som pappa beställt nästa vecka och den kan lagas. 

Sen ska vi ju bygga ut ridbanan ca 8 m. Den ska justeras lite och så. Pappa har beställt grus/sten, så det är på G! 
Sen ska det jämnas ut. Sen kommer vi behöva beställa ett till grus lass men mindre grus då och sen ytterligare ett(eller flera antagligen) gruslass med jättefin grus/ sand. 
Lite större bana i alla fall ;) 

Nu är jag såå hungrig och borde ta mig något att äta. Eller jag ska snart äta middag vilket kommer bli pizza. Vegetarisk mozzarella pizza. 

Ha en fin kväll❤️

❤️

Bild från hösten 2016. Älskade Jocke! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo