Hemma efter handling

Hallå! 

Nu är pappa och jag hemma efter att ha varit och handlat. Blev rätt dyrt idag då pappa hämtat ut en del till traktorn och så hämtade vi ut ett Horze-paket, vilket var det dyraste av det vi handlade. 

Jag har nu köpt flugmedel som jag velat köpa ett tag då det hemlagade inte funkar. Blev Renons flugmedel både i flytande form och i krämform. Ca 32 € och då hoppas jag att det faktiskt fungerar bra! Köpte liksom 1,250L. Onödigt att köpa mycket om det inte fungerar liksom ;) Köpte även en bluespray som är sårspray om det skulle behövas. 

Jag tänkte att jag ska göra ett inlägg om hur bra / dåligt flugmedlet fungerar :) Så, återkommer med det! 


Nu har jag ätit en pizza. Jag äter inte alls mycket kött, men den här pizzan var inte heller vegetarisk. Försöker äta mindre kött och det fungerar bra! Det är så enkelt att byta ut kött. Jag kan äta kött, men skulle till exempel aldrig äta halal slaktat kött eller äta en hel entrecote. Köpte en entrecote för några månader sedan och det var VIDRIGT! Det luktade som kor luktar levande. Men att äta grytor med kött i är ju inte så äckligt då köttet bara är "tuggmotstånd" typ. Jag äter mycket vegetarisk och så kommer det alltid vara om jag inte någongång blir så duktig att jag slutar helt med kött. Beundrar alla veganer, så jävla grymma💚 

I Horze paket finns ett par nya ridskor! Mina nätta svarta ridskor har länge varit sönder och jag har använt stallskorna som är betydligt mer klumpiga att rida i. Nu börjar de bli i dåligt skick också.. Nu har jag äntligen fått hem ett par snygga ridskor❤️ Svarta och i en nätt modell med snygga detaljer. En budget variant, för jag har inte pengar till skor för 200€. Hade nog faktiskt inte köpt en lyxvariant heller, då jag är en sån som tycker billigt är bra och bryr mig inte så mycket om kvalitén liksom. Dom här skorna har jag länge velat ha, så är glad att äntligen äga ett par! 

Sen köpte jag ett knallblått schabrak då jag har ett pannband med knallblåa stenar. Ett träns med röd "fodring". Blev lite besviken då fordringen ser ut att vara mer rosa än röd.. Snyggt ändå dock! Jocke passar bara så bra i rött och behövde ett fräschare träns :) Tänkte sen att man kunde köpa en snygg nosgrimma och ta bort den nuvarande om man inte vill ha rött hela tiden ;) 
Gramantyglar, benskydd i färgen svart, sporrskydd och sporrläder/ remmar köptes också! Är såklart glad över grejerna, men inte så glad över vad slutsumman blev.. Hamnade på 173€ totalt :( 
Nu är det nog dags för att söka jobb! 

Nu ska ju grejerna användas flitigt annars är det ju dumt att ha införskaffat det ;) 

Nu ska jag nog inte göra så mycket. Chilla, sola eller något liknande, haha! Har i alla fall inga planer före ikväll då det blir att lasta hö igen. 

Ha en fin dag! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo