Lite allmänt

Hej hopp! 

Klockan är 23.52. Jag funderar på om jag ska tvätta lite kläder på en snabbtvätt och hänga upp det ikväll eller om jag ska göra det imorgon..? Svårt att bestämma sig. Borde göra det innan jag skriver det här inlägget, men då kommer jag knappast orka blogga sen..

Inget speciellt händer under dagarna nu. Det mest speciella är väl då att jag hjälpt till att "plocka" hö eller vad man ska kalla det. Hjälpt till att sätta på baler av hö på ett släp. Den lilla hjälpen jag nu gjort då ;) Tyvärr så krånglade balmaskinen så vi har redan varit och plockat två gånger till åkern och det lär bli en till gång då hö fortfarande ligger kvar där. Så! Inget jag tycker är superjobbigt direkt och jag klagar inte över att få lite träning :) 

Jag har också varit och kollat till hästarna och det är varje gång roligt att få se till sina pållar ❤️ Jag är dock såå trött på alla flygfän som flyger runt dom.. Jag gör hemlagat spray och sprayar på Jocke, men flugorna är ju ändå där. Mitschi hatar flugspray. Vi tar fast honom, sprayar och sticker iväg. Vi gör om det en tre gånger innan vi ger upp. Att springa runt betet för att få tag på pållen är inte så roligt. Dessutom ogillar han inte bara flugsprayen då, utan också mig.. Jag skulle helst vilja sätta på en flughuva och köpa ett spray. Jag är dock så rädd att dom ska fasta i något träd / i någon kvist om dom har flughuva på. Isåfall skulle man köpa en flughuva med väldigt tunt nät som lätt går sönder. Som tidigare skrivet är det ju inte så kul om man måste köpa nya gång på gång. Spray kan man ju köpa. Frågan är ju om det verkligen hjälper även om man betalar mycket för det.. Men, man måste ju prova för att se om det hjälper. Annars kan man ju inte veta ;) Sen kanske man borde köpa typ tjära? Jag tror faktiskt tjära funkar rätt bra att sätta mellan benen på dom. Skapet på hästarna är ju rätt så trevligt för bromsar och sånt. Påtal om bromsar så finns ju en fälla för dom. Själv skulle jag aldrig vilja ha en sån då jag varje dag räddar flera flugor från att drunkna i vattnet åt hästarna. Kan det inte finnas ett lite mindre plågande sätt att få bort dom? Som nån jävla grill och nåt klet man sätter på, så fastnar flugorna!!? Alltså fyfan för människor. Oavsett om det är en hund, människa eller en fluga har alla lika mycket känslor. Att bränna ihjäl flugorna, det är droppen i alla fall😡

Nog snackat om det! 
Jag ska upp rätt så tidigt imorgon. Typ vid 9. Jag vet att många kanske tycker tidigt är 7 eller något, men jag går upp senare i vanliga fall för jag är en jäkla nattuggla😄 Hatar det! Jag menar. Mornarna är jättefina och tänk vad man missar som en kvällsmänniska då? Det är ju inte att kvällarna är fina, utan för att man är så pigg som man är uppe. Nu är jag rätt trött faktiskt, men annars så. Klockan är redan mycket. 
Imorgon ska jag handla litegrann. Därav upp lite tidigare :) 

Den här synen längtar jag efter :) Hoppas på att kanske kunna sitta upp snart och rida lite på betet. Dom har ätit upp den fyrkantiga åkern rätt bra, men har såklart lämnat brännässlorna. Så pappa kan röja bort gräset där och så kan jag säkert  rida där. Men sen längtar jag ju till i höst då det kommer bli mer träning på allvar. Ska ta tag i det här nu💪


God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo