Nu är det dags!

God kväll! 

Klockan är 20 i sju finsk tid och pappa och jag har just kommit hem med traktor och hästsläp. Eftersom vi inte har eget får vi låna mormor och morfars släp och därför var vi iväg och hämtat det. 
När vi kom hem med det såg Jocke först väldigt fundersam ut och gnäggade och sen fick Mitschi syn på det och blev ännu mer intresserad av det. Hoppas de förstår att de ska få gå på grönbete och går på transporten på ett kick! Hade varit skönt att inte krångla med det nånting. Det är nervöst! Man vill inte sina djur något illa ju, så att det går bra vill man ju. Jag är också exalterad över att få se hästarna gå på stort bete. Man ska dock aldrig ropa hej innan det är färdigt. Jag är ingen optimist, då jag hellre tänker att det går dåligt och då kan det bara bli ännu bättre ;) 

Jag är så glad att jag har möjligheten att ha hästar. Även att jag kan ha dom hemma och inte behöva betala massa hyra och sånt. Om man dock betalar hyra har man väl kanske bättre träningsmöjligheter och sånt, men att få bestämma över sina hästar själv och bestämma det hela, det är också roligt och bra. Sen att jag får ha de hagar hästarna går i och även att de får på sommarbete, det är också något jag är glad över. Och att mina föräldrar tillåter mig att få göra det jag vill. Jag kunde haft föräldrar som inte brydde sig om mina intressen och sket i det. Hästar är inte billiga.. Jag har inte möjlighet att ha dom utan mina föräldrar. Nu skulle jag kunna arbeta, men som 15 åring som går i grundskola går det inte så bra. Men det är också viktigt att inse att man har det bra. Det finns barn som har det mycket bättre, men det finns barn som har det tusen gånger sämre än mig. Att då inte bry sig hur man har det är egoistiskt. Inget illa menat åt någon alls, men ni förstår nog!

Nu ska vi snart ut till hästarna och fixa allt innan vi FÖRHOPPNINGSVIS far iväg med hästarna till betet :) 

Ha en fin kväll, trots det trista vädret :/ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo