Söndagen

Så! Hej! Har provat ladda upp lite bilder från telefonen i timmar nu, men den är trög. Tror det är för att minnet är fullt och ja, därav är hela telefonen lite trög. Det är såå typiskt mig att ta bilder och fylla utrymmet direkt.. Jag är en sån som gillar minnen och bilder, så är det bara. Mestadels blir det bilder på djuren, men också på annat, såklart.


Jag ser på Wallander och bloggar. Lyssnar mest på Wallander då ;) Tänkte slänga in ett hej och berätta lite om dagen. 

Gick och la mig rätt sent, men orkade ändå upp till 10 ungefär. Pappa skulle röja lite på verandan(är egentligen altan, men jag har alltid sagt veranda och anser att det är åländskt att säga så :)) och så skulle vi städa den. Emellan där for vi till mormor och morfar och sen kollade vi till stora hästarna på betet. Kollade även till shettisarna men dom är ju hemma där så :) Sen kom vi hem efter nån timme och då hade pappa städat verandan, så mamma och jag satt ut lite blommor och så flyttade vi borden dit dom skulle vara där. Blev jättefint! Det är egentligen finast att bygga i kuperat ju😄 Allt blir så platt annars. Vi var tillexempel en stenmur längs kanten, vilket jag tycker är så fint. Det blir ju också som att huset är "högre" när man byggt så. Sen att ha stallet och hagen precis bredvid huset är ju dröm. Man kan ju också säga att det här är lite "tillfälligt". Jag hoppas få flytta och bygga eget nångång och inte bo kvar hos mamma och pappa tills jag är 40. Hoppeligen tidigare än det såklart! Och då vill jag ju ha en större gård och få bygga ett riktigt stall och en större ridbana. Annars är det fint här och har inget annat att klaga på än ridbanan som är för liten.. Blir ju större snart, hoppeligen :) 


 

Bild på en del av verandan❤️ Vill ju inte lägga ut precis allt för jag tror kanske inte mina föräldrar vill det heller.. Men lite får ni se! 


Vi har förresten ett fågelbo precis utanför bakdörren på en madrass som vi haft i utesoffor. Så gulliga små pluttar i boet💕 I alla fall fyra stycken små. Att vara snäll mot djuren är viktigt och varför då inte visa respekt. Vi försöker att störa så lite som möjligt så att mamman inte blir orolig och så. Ungarna behöver ju mat med ;) Liv är härligt, vare sig det är djur eller människor❤️ 
Vi får vackert respektera fåglarna tills dom är så gamla att de flyger iväg ;) 


Sen for vi iväg till pappas jobb för att han skulle dit då, och sen till mina hästar för att kolla till dom och även sätta på lite flugmedel. 

Som vanligt. Jocke är jättesnäll och står som ett ljus när han sprayas/ svampas med flugmedel, medan Mitschi fångas och sticker när han vill det. Fick på honom lite flugmedel mellan de gånger han stack och vi tog fast honom. Han var ändå snällare idag än igår, men ändå... Jobbigt.. Sen vette fan om flugmedlet hjälpte. På ett sätt tror jag det, på ett sätt inte. Trots massa kryddor som borde lukta, tycker jag lukten avtar när det blir kallt.. 
Att ha flugtäcke och huva vore bäst i bland då flugorna verkligen är som värst, men när hästarna går i skog så är det lite farligt.. Tror dock täckena eller luvorna går sönder än att hästarna skadar sig, men det är ju inte så kul att kosta ut pengar på täcken och sen förstörs dom gång på gång liksom ;) SÅKLART bättre än att hästarna skadar sig, men ni förstår nog :) 
Var i alla fall kul att se hästarna igen! Var ju inte längesen, men liksom kul oavsett ❤️ 


❤️❤️

Jockes huvudplacering😄❤️ och Mitschi som blundar på de två bilder jag laddade upp.. Men han är fin ändå😄❤️

På kvällen vid 20 cyklade pappa och jag ca 6 km som är en standard runda. Skönt att få bränna lite fett och få upp den usla konditionen😉 


Sen var det kaffe och sen det jag skrev i början :) 

Bild från cykelturen☀️❤️Nuuu ska jag vara uppe lite till och sen gå och sova! God natt!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback