Superduper snygga

God kväll! 

Blir ett lite senare hej idag ;) Dagen har gått snabbt, tycker jag. Jag gick upp rätt sent då jag gick och la mig väldigt sent. Sen skulle vi fara till lantbruk och då fick jag bråttom. Jag skulle duscha och fixa mig. Brukar ta ca 1 h att duscha, blåsa håret torrt och klä på sig. Det har konstigt nog blivit en rutin för mig. Blåste aldrig håret förut, men för ett tag sedan så började jag föna håret torrt. Jag är en person som hatar att göra saker som tar tid egentligen, men nu för tiden är det något jag typ måste göra. Inte kul att ha blött hår.. 
 
Vi for till lantbruk idag igen. Vi köpte inget därifrån, men eftersom vi inte var ensamma så var vi dit :) Det jag var lite på jakt efter var flughuvor. Pappa och jag var ju till lantbruk igår, men jag glömde kolla på flughuvor då. Fanns på lantbruk den typen jag är ute efter (mjuka), men endast i x-full vilket jag inte tror mina pållar har. Jag såg på FB kvällen innan att Mikis häst och fritid skulle byta ägare och ska / har fått namnet CC's tack shop och att det skulle vara 10% rea på flughuvor och sånt. Så dit var vi. Hittade exakt likadana huvor som på lantbruk och i rätt storlek och bättre pris då. Eventuellt ska vi till hästarna ikväll och då blir det provning av dom. Mamma var tidigare idag, men jag hade gärna varit dit och satt lite flugmedel på dom. Mamma och pappa är dock inte hemma nu ikväll, så vi får se lite hur det blir. Dom ska ju komma hem någon gång, men när vet jag inte. 
 
Påtal om flugmedlet. Jag provade ju det igår. Jag ska göra ett inlägg om det, är det tänkt, men kan ju skriva en liten åsikt redan nu. Tycker inte det hjälper sådär jättemycket. Litegrann kanske, men inte så att alla flugor, mygg hålls på avstånd.. mer om det senare. Jag läste igår att man ska försöka att inte ha hästar bredvid vatten.. för det första är det rätt svårt för oss som bor mitt ute i Östersjön då det är många som har nära till vatten här eftersom vi bor på en holme 😉 Sen så går hästarna precis bredvid ett träsk.. Fuktigt värre 😐 Det är det enda som är synd. Betet är liksom bra. Kan knappt bli bättre, men just det.... (just nu vill jag sätta dig en smiley med tänderna mot varandra och vanliga ögon.. varför har den försvunnit? )
 
 
 

Men alltså. När jag kollade FB hade CC's tack shop skrivit att de tar in saker från en hemsida. Har aldrig hört om den förut, men JÄKLAR vad snygga ridstövlar och skor det finns där😱 Dom här är mina favoriter av stövlarna. Priset är ca 140€ vilket är rätt billigt för ridstövlar. Vissa kan kosta upp mot 300€ liksom.. Ungefär som med sadlar. De man tycker är värda mer är billigare och de som man tycker är mycket mindre värda är värda mera, haha! Konstigt! Och så är det med ridstövlar med. Dessa är de snyggaste jag sett i ridstövel - väg😍

 
Just införskaffat nya ridskor, men jag är inte så nöjd med mina ridstövlar.. Dom är till salu. Stövlarna är bra och snygga i sig, men dom passar inte mig. Dom sitter för långt ner och går inte ens fast runt vaden.. Dom kostade 80€ i nypris, och dom är inte använda så mycket och därför tycker jag 60€ är ett bra pris. Jag skulle vilja köpa ett par ridstövlar i framtiden också. När jag börjar tävla, då så. Eller före om jag har råd. Jag vill inte att mina föräldrar ska betala allt. Nu är jag så gammal att jag kan börja jobba, men det är svårt också. 17 år och har ingen utbildning och är inte direkt social..🙁 Jag vet att jag kan prata. Herregud, ni skulle fan höra mig här hemma. Jag är inte blyg egentligen.. Nej, men jag ska börja söka jobb. När det finns något passligt skickar jag ansökan direkt. Sen kan jag tycka att det blir som en press. Jag har inte tur. Jag är inte superbloggare. Jag har inte "tagit mig upp". Och ärligt talat, det är något jag inte kunnat och därför tycker jag det är fel att säga så. Ja, jag kom in på ett annat ämne, men ni som förstår förstår och ni som inte gör inte det. Jag önskade liksom mer än allt att jag hade kunnat betala allt själv, vem gör inte? Samtidigt är det en sport som man inte riktigt klarar av ensam som barn. Ridning. Ska du tävla kan du inte bara åka iväg. Någon ska köra hästen också. Utrustningen kostar massor. Speciellt om du ska ha märkes grejer. En sadel kan kosta 3000€.. det är sjukt. Skulle aldrig betala mer än 500€ för en sadel vad det än är för något jäkla märke, haha! Jag är inte en sådan som tycker det får kosta. Jo, OM min häst vore sjuk och behövde behandlas och det kostade mycket. Ett liv får kosta pengar, men grejer, herregud, finns viktigare saker. Att ge upp. Ta bort djuret så fort det blir sjukt är stort nej. Jag tror alla människor skulle stå upp för sina barn. Vara med dom in i det sista. Min hund, mina hästar betyder allt för mig. Allt. Skulle något hända skulle jag kämpa för dom. 
 
Nej.. haha. Jag är sån jäkla tänkare. Först skriver jag om det ämnet, sen vidare till det, och så vidare😆 Men det är egentligen så man måste göra för att skriva inlägg. Ibland kommer de dagar då det är helt still i hjärnan.. Man skriver "hej, idag har jag gjort det" och så bara finns det inget mera att skriva 😄 Då blir det ju tråkigt igen. Klart man ibland har sämre dagar eller så. Man behöver inte skriva hur långt som helst, det blir ju jobbigt för läsarna också. 
 
Jag har ont i huvudet nu.. Har problem med det och illamående.. Sjukt jobbigt. Har därav också tappat kaffesuget. Dricker typ en kopp per dag, men hatar kaffe när jag mår illa. Lite synd då det ju är sjukt bra att dricka kaffe. Ja, tack till att leva 15 år längre 😉 
 
Nu så! Ska nog avsluta det här inlägget nu innan det blir för långt ;) 
 
God natt! 
 
Här är hemsidan jag pratade om😃 Snygga ridstövlarna finns där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo