Torsdag

God kväll!

Jag har lösnaglar, så att skriva ett inlägg är väldigt svårt vare sig det är via telefonen eller via datorn.. 

Igår hade jag en otroligt tråkig dag och lika så idag. Bara levt ett liv som en "normal" kan jag gissa.. Alltså en sån som inte har något intresse eller så. Kanske är fel att säga normal, men det är en livsstil att ha hästar :) 

Igår kollade jag och mamma till hästarna på betet och visade dom vägen till vattnet då dom tydligen inte varit till vattnet.. De trodde förmodligen att de inte fick gå längre än förra året, haha! Sen fick Jocke syn på fåren som går på den stora åkern mitt emot hästarnas bete och var så nyfiken på dom. Tyvärr var dom så långt bort.. Eller ja, om det var dåligt eller bra vet jag inte. Jag tror dom skulle blivit rädda för fåren först, haha! Ikväll är pappa dit och fixar traktorn så då får han kolla till dom. Vill ju se dom, men får bli imorgon :)

Jag har vilat lite ikväll och sovit lite på soffan då jag varit såå jävla trött.. Sen började catfish och såg det. Tycker många människor är för utseendefixerade. Snygg tjej, men för tjock .. Han såg så jävla besviken ut och därför gör killar mig så arg. Finns tjejer med, men i det här fallet var det en kille. Jag lovar att han hade sett annorlunda på lögnerna om hon var snygg.
Vilket jag tyckte hon var, men han såg så besviken ut... Blä ! 

Tidigare idag var mamma och jag till mormor och morfar och sen for vi till Maxinge och handlade.
Köpte en snygg, tunn vinröd sommarjacka. Kände att jag behövde en. Dock inte riktigt rätt storlek då jag vanligtvis brukar ha typ 38, men klämde i mig i en 34 för att jag ville ha den jackan och det inte fanns 38.. Den var dock rätt stor i storlek, så den passade ju okej ändå(annars skulle jag ju inte köpt den ;)). 
Sen handlade vi också på Clas Ohlson och Sparhallen. 
Och sen hem! 

Som sagt en rätt trist dag, men ibland skönt med en chill dag där man gör nothing :) 

Hoppas ni haft en fin dag! 

❤️Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback