minda

Hästarna hemma

God kväll!

Hästarna hemma sen Igårkväll vid 20.30. Saknat mina pållar och tyckt det varit tomt i hagen. Nu är det livligare igen. 
Det gick bra att gå hem med dom från det dåvarande betet. Alla bilar respekterade oss och gjorde helt rätt och saktade ner❤️ Bilarna är inte så läskigt enligt hästarna, men kossorna däremot... Det var läskigt. Mitschi, som jag ledde, blev väldigt spänd och ville nästan slita sig. Men det gick att gå förbi tillslut och som tur var kom ingen bil just då. Hästarna har haft det bra på betet där. Nu var det slut på gräs och då var vi tvungna att ta hem dom. Snart ska de förhoppningsvis till ett annat bete också och vara där ca 2 månader (som jag nog sagt). 

Idag har det varit ännu en chill dag. Var dock och handlade vid 16-17 tiden, men annars har jag inte gjort något annat än att vara på datorn och kört bort lite stubbar och "skit" med traktorn och stockvagnen. Ska spela lite Sims nu är det tänkt och eventuellt se gamla avsnitt av "bonde söker fru" som är intressant :) 

Hästarna är lite sura över att de inte går gå på gröngräs tror jag. Ikväll fixade mamma att dom får beta lite mer gräs och imorgon ska dom få äta på "gräsmattan" nere vid garaget. Sen ska dom ju även få gå till "stora hagen" som jag brukar kalla en inhägnad "skog". Där finns ju lite gräs också och sen är det ju större än hemmahagen. Någon dag ska vi stängsla 10 km bort också, som jag sagt säkert tre gånger i senaste blogginläggen 😄 

Hoppas ni haft en fin dag! Och får en fin ;) 


Sommaren är härlig☀️🌱