minda

Söndag

Hej! 

Söndag idag. Upp ur sängen klockan 11.15. Gick på WC som vanligt och åt sedan lite havregrynsgröt med blåbär och jordgubbar. Hatar att äta på morgonen och personligen föredrar jag salta saker, så jag verkligen tvingade i mig den där gröten, trots att jag var hungrig.. 
 
Sen for mamma och jag till mormor och morfar. Vi for till stora hästarnas bete och kollade till dom och gjorde det vi skulle. Sen tillbaka och så stängslade lite för att små hästarna skulle få gå på ännu större. (Fy fan vad svårt det var att skriva stängslade på mammas Samsung 😞😪) 
Sen for vi hem. 
Drack lite kaffe och så kom morbror och tog bort den stora stenen från ridbanan med grävmaskinen. Så nu är den i hagen istället. 
 
Ikväll blir det att hämta hem hästarna från ett bete de varit på i drygt 2 veckor. Vi måste köra bort en bal som möglat/värmt sig från hagen också. Just nu är jag på mammas jobb, så det får bli senare. 
 
Dagen blir rätt chill. Inte lika chill som igår, men nästan 😊 hoppas ni har det fint.
 
 

Hästarna i hängnan (som de kallar området där betet är) förra året. Snart, bara släpet besiktigas och vi stängslat klart, så får hästarna komma dit.  

 
På andra bilden ser man hur Mitschi springer iväg längs stängslet. De sprang mycket där. Säkerligen på grund av flugor, men mest för att de är kul 💖
Jocke dricker vatten😀 Att se sina djur djur ha det bra gör mig lycklig🤗💞