Uppdatering: Hur går det med mina planer & mål 2017 #2

Det var flera, flera månader sedan jag tog upp hur det går med mina planer & mål 2017, så idagh tänkte jag göra det.
 
Mål och planer för 2017:
 
 
1. Bli mindre lat
Nej,hörrni, att bli mindre lat har inte gått framåt. Jag har väl möjligtvis förbättrat mig liitegrann och fixat mer med hästarna och det runt dom. Men att jag blivit superduktig, det har jag inte.
 
2. Rida mera!
Nu är det sommar och sommartid rider jag ju inte eftersom hästarna är på bete då. Jag har bog ridit mera än vad jag red höstterminen, men jag har kunnat rida mera om jag hade haft orken till det. 
 
3. Börja tävla! 
Jag har glömt att jag hade det här som ett mål..? Hur fan tänkte jag när jag skrev det, tänker jag nu? Nej, vi har en bit kvar innan det är dags för det. 
 
4. Börja studera
Det här hörrni... Jag tänkte eventuellt skriva ett inlägg om det, annars skriver jag lite kort om det i ett annat inlägg.
 
5. Bli hälsosam och gå ner i vikt
Jag ville ju bli hälsosam och gå ner i vikt, men jag har inte alls levt hälsosamt. Istället har jag ätit skräpmat och säkert lagt på mig några kilon. Jag känner ju att jag inte orkat och det är alltid upp till EN själv att välja hur man vill göra. Jag har inte brytt mig. Jag vill bli smal, men jag tar det när jag verkligen vill det. 
 
6. Äta vegetariskt & veganskt flera gånger i veckan
Jag kallar mig inte vegetarian förrän jag verkligen är det. Och det är jag inte. Jag äter vegetariskt och veganskt rätt ofta för att det är både gott och djurvänligt, men kan äta kött någon gång också. Oftast äter jag aldrig rent kött, utan något med kött i. Rent kött är oftast äckligt.. 
 
Hahah, bjuder på en glad bild på Jocke och mig(säger man jag eller mig..??) <3 Man ska ha roligt uppe på hästryggen och inte känna press för din och hästens prestation!
 
Det var alla mål och planer. Jag känner att jag ännu en gång inte tagit saken på allvar, vilket är typical jag. Jag gillar det inte alls, men så är jag. Jag står inte riktigt fast vid målen/ planerna. Jag kommer aldrig hinna tävla under det här året, så det "stryker" jag. Annars står jag väl fast vid de andra. Bli hälsosam och gå ner i vikt kommer jag dock inte ta lika mycket på allvar som de andra eftersom jag just nu känner för att äta gott :) 
SÅ, jag kommer inte satsa på de här planerna / målen framöver, då det just nu inte känns viktigt för mig. 
 
Ha det fint :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo