Planering hur utestallet ska se ut om nåt år

Natten är här, men jag sitter uppe än. Hoppeligen kommer jag i säng innan 01, men det vet man inte. Planerar jag något blir det aldrig så :) 

Men nej, jag måste sova då. Jag vill inte vända på dygnet liksom. Och när jag skriver det tänker jag på att maj snart är slut. Herregud vad fort det här året gått. Inte alls hängt med och fått något vettigare gjort, vilket i för sig är synd, men jäklar vad jag chillat och jag tror jag behövde ett år som det här- utan skola och bara vara hemma. Under tiden har jag som sagt endast chillat och därmed gått upp några kilon. Tyvärr. Ingen vikthets så, men jag har gått upp och jag vill gå ner igen. Åkte båt för första gången för i år idag. När jag spände flytvästen stryptes min mage. (Hur beskriver man det annars? Klämdes åt eller? 😂)
Inte kul. Och som sagt, jag säger endast det här åt mig själv och om vad jag tycker OM MIG SJÄLV ;) 
Dags att ta tag i det här nu. Röra på mig mera. Fast det är nog maten som är största problemet. Skulle inte säga att jag rör mig såå lite, jag har ju hästarna och det runt dom tar lite motion också. 
Dags för bättre kostvanor :)
Sen kommer skolorna börja igen. Och jag har ju ännu inte fått svar om jag får börja skolan i höst. Klart man hoppas, men hade ändå varit kul att börja jobba direkt. Men helt klart enklast och bäst med en utbildning före ;) så ja, hoppas 👍🏼

Nej, det var inte det jag skulle säga! 
Eller ja, jag säger väl det som jag vill säga och kommer på. 

Ikväll har vi kört lite skit igen. Har mockat lite av hagen och ska fortsätta med det imorgon. Mycket kvar och det tar sin tid. Vi ska även börja köra kvistar/ rishögarna imorgon(kanske). Omg, hur ska jag hinna med allt jag planerat, känner jag nu😩 

Just precis har jag planerat lite vid utestallet. "Ritning" om hur jag vill att det ska se ut om ett år(hoppeligen).


Så, här är planeringen för det hela. Resultatet kommer bli superfint, rent ut sagt som en dröm! En liten gård med uteboxar som är stadigt byggda med platta utifrån boxarna där man kan rykta/ ställa upp hästen. Ett litet rum(dock ej med betongplatta eller isolering, värme) där man kan ha lite utrustning. Från plattan där man ryktar/ ställer upp hästen(som en stallgång)kommer det sedan vara gjuten/ grusad veranda ut där man kan leda ut hästen till ridbanan. Där kan man ha ett bord och typ sitta och dricka kaffe. Det kommer eventuellt bli en halvvägg "emellan" verandan och plattan. Den kommer isåfall vara ca 140cm för jag vill se över och jag är kortkort. "I väggen" kommer sedan det vara en grind eller dörr då. Bredvid utestallet kommer ett släp stå dit man kommer köra skiten. Utestallet kommer få brädor på sig och hästarna kommer få ett varsitt fönster. När brädorna är på kommer dom målas såklart. 

Som sagt, inte alls säkert att det blir så, för den här drömmen kostar pengar. En dröm är det. Kan knappt tänka mig finare. Som pank/ icke-miljonär kan man ju inte heller tänka sig de drömsakerna som värme och sånt. Jag nöjer mig med det jag skrivit ovan. Det finns såklart andra saker man skulle vilja ha, såsom spolspilta, men det är inte heller en billig sak. Det går att ta ett ämbar med ljummet vatten och svampa av ;) Jag tvättar inte hästarna så ofta, men om dom är ordentligt svettiga så brukar jag göra det. Jag svettas ganska mycket och duschar inte varje gång jag svettas, så :) Dessutom är hästarna djur som gärna rullar sig. Klart fräschare att duscha, men ni fattar nog. 
Jag hoppas ju drömmen går i uppfyllelse. Jag planerar väl inte heller att bo här för evigt, men några år ska väl jag bo här till. Annars hade jag väl inte planerat så mycket ;) Anledningen varför jag inte planerade det här från början är helt enkelt för att jag inte trodde det behövdes. Tänkte inte på det . I efterhand märker man vad som behövs och inte, eller hur man kan göra det bättre ;) 

Nej, nu är jag trött och klockan är tjugo i 1. Dags att borsta tänderna, göra nr 1, värma min vetekudde som är min bästavän(😄) och sen gå och sova! 

God natt då!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo