minda

11 november
God kväll!
Jag älskar ändå att få logga in här och skriva. Det blir en så trevlig stund på något sätt och ja, det kan låtas löjligt, men så är det :) Lördagkväll. Den här dagen har gått i ett, minst sagt. Först nu kan jag sätta mig ner och "koppla" av kl 20 på kvällen, men jag älskar egentligen dagar där man fått mycket gjort. Inte för att vi fått så mycket gjort, men inte har jag suttit stilla länge i alla fall. 
 
 
Först for vi till mormor och morfar. Där gick vi ut til hästarna ganska snabbt och fixade allt som skulle göras där. Stallsysslor, så himla trevligt. Dock mindre trevligt väder idag, men hästmiljö gör det bättre. Imorgon hoppas jag på strålande sol, eller åtminstone uppehåll ifrån regn... 
Efter nån timme for vi hem och väl hemma åt jag litegrann och sedan bar det iväg efter en ensilage bal med traktorn till mormor och morfar. Före det hade vi såklart tömt traktorskoppan på skit eftersom vi kör all skit till den och tömmer varje vecka. Tanken är att vi ska ha ett större släp att köra skiten på, men eftersom det inte har blivit av gör vi såhär nu. Det är i alla fall betydligt lättare än så som vi hade det för några veckor sen. Skoppan platt på marken och det var rent ut sagt ett h*lvete att tömma skiten dit. 
 
Efter det följde jag med pappa på jour till hans jobb för att sedan handla på S-market. Imorgon är det farsdag! Vi firar litegrann sådär med tårta och present, men inte något supermycket. Pappa ska såklart hedras för allt han gör för mig och min bror, precis som min mamma ska hedras då det är morsdag. Jag är dock alltid tacksam över deras hjälp! Utan dom är jag en liten skit. Vad jag menar med det är att jag är förberedd för tårtabak imorgon! Förra helgen gjorde jag en Halloween tårta som inte alls blev som tänkt, men jag tyckte jag fixade till den helt okej sen. Jag köper alltid för lite sockermassa. TIPS! Köp alltid två marispankorvar eller sockermassa-förpackningar då ni köper. Det räcker aldrig annars och det är fruktansvärt irriterande. Ska du göra en liten tårta räcker det såklart, men aldrig om du ska laga en vanlig.. 
 
Efter det har vi satt in hästarna och nu dricker jag kaffe, typ det jag har hunnit. Klockan har verkligen sprungit de senaste två timmarna..
Såklart skulle den vända sig åt fel "håll", men man ser ju.. Så dåg tårtan ut i förra helgen. Vi hade också halloween middag i mormor och morfars stuga tillsammans med mammas syskon, deras respektive och mina kusiner från mammas sida. Gillar att fira högtider tillsammans!
 
Nu ska jag sitta vid datorn en stund och sedan gå och lägga mig då jag känner för det :) God natt!