minda

Fredags kväll
Hej! 

Så var det fredag igen! Veckorna bara går och går.. Men det är saker som ska göras där emellan också. Den här veckan har varit lite sisådär då jag var sjuk i onsdags och i torsdags. Kände mig inte helt hundra och att då kämpa igenom skolan känns bara nej. Men idag var jag okej och avklarade en ca 7 h lång dag. Skulle egentligen varit 8h, men eftersom vi har ett arbete om släkten fick vi använda sista timmen till det och gå tidigare. Min släkt är inte såå himla liten direkt. Både mamma och pappa har fyra syskon och so on..

Fredag och helg känns jäkligt bra. Behöver ledigt! Jag är såå jäkla sugen på att sätta igång hästarna och börja träna ordentligt, men som ni förmodligen vet går det inte direkt. Ridbanan är inte fixad än, men jag hoppas stenen grävs bort nu i helgen i alla fall och att vi hinner en bit med banan. Efter lite arbete ska ännu mera grus beställas! 
Jag är såå exalterad på att få allt klart och börja träna. Är så redo! Jag har ju shoppat hem lite prylar och är väldigt sugen på att använda det också. Schabrak, ridbyxor, lindor och tränset som jag nog är mest exalterad på att prova på dom. Tycker det ser rätt litet ut, hoppas det passar Mitschi som har långt huvud. Vet ej om jag sagt det, men jag har nu sett att halvblod har bredare huvuden än vad varmblod har. Jag har faktiskt inte tänkt på det förut, men såg det när jag var på LIA då jag var på Sleipner. Nog om det😄

Kvar att köpa är en hoppsadel. Tyvärr finns det väldigt litet utbud av sadlar här på lilla ön. Tar man ut sadelutprovare får man punga ut med en tusenlapp för en jäkla sadel. Eller mera och vi har sagt max 500€ och nu kanske ännu mindre med tanke på beställningarna som blev dyra.. Hmm. För nog rida i dressyrsadel ett halvår..

Nu ska jag nog fokusera helt på att titta på idol istället för att blogga. Ville slänga in ett hej bara! 
(null)

Hästarna fick en "ny" höhäck för nån vecka sen! Hagarna är väldigt leriga just nu... Höstens problem.