minda

Lördag och tankar
(null)

(null)

God dag lördag! 
Sitter hos mormor och morfar och dricker kaffe♥️ 

Undrar ni hur mitt hår blev igår sen av den där blåa inpackningen? Som ni ser  blev det ordentligt grått i mitten av håret. Det blev inte riktigt som jag ville, men det är väl bara att göra om. Jag skulle faktiskt helst av allt ha min naturliga hårfärg vilket är typ mörkblond, men eftersom jag inte vill ha en ful utväxt kände jag för att färga mitt hår ändå. Jag hade köpt hem en askblond färg och en silverblond, så jag vet inte riktigt hur jag tänkte att det skulle bli mörkblont då, men.. Jag tycker askblond är en jättefin färg, men färgar jag mitt hår i den färgen får jag snarare rödare hår än askblond. Jag personligen är inte så jätteförtjust i rött hår.. Jag har ju väldigt mycket röda pigment vilket gör mitt hår svårt att bli iskallt.. Ska nog göra om det litegrann, men förhoppningsvis blir jag mörkare i håret snart. Hade det gått hade jag helt klart inte haft färgat hår utan min naturliga hårfärg nu. Mina längder är så färgade och torra att det inte går att färga om längre. Därav blev det endast grått högre upp än i längderna, men ändå inte särskilt i hårbotten. Vi får se vad som händer framöver med mitt hår, men drömmen vore mörkare blond färg gärna med en nyans av askblond då jag inte är så förtjust i det röda i håret 😊

Dagen ser ut som så att det är dop vid 13.00 och sedan framåt en två- tre timmar, I guess. Jag valde att inte gå på begravning idag, men ångrar det något nu. Inte så mycket att göra åt dock! 
Stallet hos mormor och morfar är gjort och hemma väntar även stallsysslor. Jag hoppas jag hinner borsta hästarna ikväll och få dom fina. Jocke, rymmaren, hade dragit ner tråden vid en ingång när vi skulle fara iväg till mormor och morfar.. Han är så förbannat jobbig, haha! Fast det där gör mig ändå så glad på nåt sätt. Han är smart och han har en talang. Nu låter jag som värsta drömmaren och så, men det är så. Blir så jäkla irriterad på människor som inte tycker om ridtravare och alltid söker stam i hästarna. I framtiden lär jag kanske äga ett halvblod, men jag ser så mycket kapacitet i Jocke. Han har en bra teknik och ett bra scoop. Vissa hästar är bara duktiga från början. Andra tränar och tränar och tränar men dem kanske ändå inte blir superduktiga. Tror det måste finnas nåt bra i hästarna från början. 
Hur är det möjligt att jag, just jag, fick chansen till just de här hästarna jag har ? Och varför ska jag sumpa chansen? Jocke är ingen ungdom längre.. jag blir så förbannad på mig själv.
Jag har dock tagit mig i kragen och annonserat ut att jag söker en hoppsadel nu. Känns som en början, men tyvärr har inte alla samma smak som mig. Verkar finnas fler bruna sadlar här på ön än svarta och jag skulle helst av allt vilja ha en svart ... 
Hade jag haft en vit häst eller en fux hade jag kunnat köpa en brun, men ljusbruna och mörkbruna/ svartbruna hästar passar bäst i svart tycker jag. 

Nu snart ska jag börja fixa mig inför dop! 
Ha en underbar dag☺️☺️ (null)
Herregud vad jag saknar det här!  ♥️