minda

Höstlov!
God kväll!
Klockan är mycket- 23.10 och jag sitter framför datorn. Tvättmaskinen jobbar för fulla muggar, jag sitter i mitt rum och lyssnar på musik och ska skriva ett blogginlägg. Torsdag.. En otroligt tråkig sådan. Jag steg upp tidigt för att fodra och släppa ut hästarna, men gick sedan in för att sova till 12.. Jaa, jag är en så jäkla morgontrött människa. Kan inte hjälpas det, och jag ogillar det skarpt. Jag hade ärligt talat älskat att börja dagen kl 06 och dricka kaffe innan det ljusnar, men nu är jag inte sån och det kan inte hjälpas.. ;) Sedan var det endast chill framför datorn och stallskötsel som det blev. Senare på kvällen blev jag dock så sugen på att hoppa upp på hästarna, men beslutade ändå att det är bäst att ta en första ritt på månader när det är ljust ute. 
 
Känner mig något stressad i kroppen då det för tillfället går rätt mycket pengar.. Häromdagen kom räkning på gruset... Över 1000€ har vi nu betalat i grus för ridbanan och den är inte ens färdig än. Det är DYRT att ha hästar och från och med ikväll tlls nästa år blir det inte mera "onödiga" inköp till mig och hästarna. För ikväll klickade jag hem ännu flera prylar till hästarna och mig själv. Stressad är jag, men också glad såklart!
 
Men torsdag har det varit idag. Höstlovet har påbörjats och imorgon är det halvvägs. Första LIA perioden avslutades i går och det har varit två spännande veckor. Nervöst & spännande, men ändå roligt att få en inblick i den verksamheten där jag praktiserade. Klart att de här veckorna har varit lärorika. Det som dock kändes något jobbigt var att få betyg på "sitt uppförande" under perioden. Jag har en svag punkt och det kan man säga att det trycktes på. Samtidigt känns det som en erfarenhet att ha i bagaget, att det faktiskt stärkte en litegrann. Som en slut"bedömning" av LIA så har det varit roligt ändå, i alla fall mot slutet då man blivit något varm i kläderna.
Avslutade nöjd och det är faktiskt lite tråkigt att det är slut.. På måndag tillbaks till skolan igen och så börjar en ny period! Det är också spännande!
Duktiga Jocke<3 
 
Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Väntar på att tvätten ska bli klar och ska den hängas upp och sedan ska jag fixa mig inför läggdags :) 
 
Imorgon fredag och jag planerar en hästig-dag både hemma och hos mormor och morfar! 
 
GOD NATT!