Söndags kväll

Regn, regn och ÄNNU mer regn...

Supertråkigt med regn, men det är väl något som hör till hösten?? Det sämsta med hösten, skulle jag säga. Hagarna är geggiga och och hästarna fryser.. Nä, regn är inte roligt. Sol, röda & gula löv är superfint och 10 plusgrader- DET är en bra höst. Nu tror jag inte vädergudarna lyssnar, men vi får väl hoppas? Fast det finns säkert någon som älskar regn också? Sitta inne i sängen/soffan med mysiga filtar och en bra bok eller en bra film- mys! 

Dagen har varit bra trots det regniga vädret. Har varit till mormor och morfar och hälsat på hästarna där, handlat och varit efter en höbal till mormor och morfar. Utöver det har jag även mockat halvt(mockade men det var så himla ruggigt så gick in igen, så mamma mockade resten medan vi for iväg efter en bal). Innan vi for iväg var hästarna så blöta och såg ut att frysa, så var tvungen att sätta täcke på dom sötisarna♥️ Har kommit underfund med att vi skulle behöva köpa lite fler täcken. Skulle helst köpa begagnade regntäcken med lite foder i så att dom slipper frysa. Ärligt talat är jag inte så mycket för regntäcken, utan jag tycker det är bättre med lite fyllning i. För om dom redan är blöta och man sätter på ett tunnt regntäcke lär dom  bara frysa ännu mer, än om täcket har lite fyllning (helat fleece) som värmer/ torkar hästarna. Sen är jag inte för att täcka hästarna överhuvudtaget, utan tror till största delen hästarna "klarar av det" själva. Men just som idag när dom blir igenom blöta är det nödvändigt. 
Nog om det! Jag har sån tendens till att skriva för länge om en sak, haha!

Jag ser på Youtube nu, julklappstips videos för att vara exakt och det är ju faktiskt inte så länge till jul?! Tiden går för fort.. Tycker tiden gått så jäkla snabbt de senaste åren.. Som snabbspolning typ.. 
Lägligt eller ej att kolla på sådana videos, men dom är så roliga att se på :)

Imorgon är det måndag igen! Ny vecka, nya tag!
LIA veckan fortsätter den här veckan och kommande vecka tre dagar. Yrkesprovet ska göras i veckan med, wish me luck 👍
Börjar 12 imorgon! Jag som är en riktig kvällsmänniska älskar tiderna ;) Däremot kan jag också känna att man vill ha det gjort. Känner inte riktigt så nu, men med skolan så vill man liksom hellre börja 7 och sluta tidigare, men den här tiden är perfekt för den nattuggla jag är😁
Innan det ska jag ha släppt ut hästarna vid 08, ätit, duschat och klätt på mig innan mamma skjutsar mig dit. 

Har tänkt att jag skulle gå och sova runt 00 då jag vill sova ungefär 8 h per natt (ja, den planen brukar sällan hållas ..:))
Freja gullisen♥️ hos mormor och morfar. God natt!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo