minda

Torsdag
Hej! 
Såå trött är jag idag. Somnade sent och steg upp 08 för att gå ut och fodra och släppa ut hästarna. Orkade verkligen inte mocka då, utan det får jag göra ikväll! Kände att jag prioriterar att sova lite till, men kunde inte somna om så låg mest i sängen och vred mig och kollade på telefonen. 
 
Nu sitter jag framför datorn och har just ätit frukost som blev äggröra och smoothie. Ny "rutin" för mig är att dricka smoothies, drick yoghurt eller något liknande som jag dricker på morgonen då jag oftast har väldigt svårt för att äta då. Det ska alltid(oftast) finnas hemma! Idag hade jag dock matlust, så det blev äggröra, vilket det oftast blir faktiskt. Eftersom jag fortfarande är lite smått förkyld drack jag även en Finrexin som ska hjälpa emot förkylning. 
 
Annars ser den här dagen ganska tråkig ut. Jag ska till 12 fara till LIA platsen och sedan är det inte så mycket mer den här torsdagen bjuder på. Jag har ju paus en stund sen, men idag blir det lite annat att göra där, så det blir inte helt vanligt. Egentligen är den här tiden lite dötid, så att säga. Att man har ledigt på morgonen/förmiddagen och sedan liten stund på kvällen. Det känns att man har mer ledigt om man går från 08-16. Det är dock skönt med sovmorgon, så på det sättet klagar jag inte! 
 
Ni ser förresten att jag ändrat designen på bloggen om man kollar via surfplatta eller dator. Jag är rätt nöjd, men det finns ännu saker kvar jag vill justera. Och så skulle jag vilja göra headern bättre och helst av allt ska båda hästarna vara med, men då måste jag ladda ner något nytt redigeringsprogram. Vi får se! Inget jag ska fixa nu i alla fall :) 
Gud vad jag saknar mina kissor<3 Här var senaste kissemissen vi hade- söta Leija. Förstår inte vart dom har försvunnit!? Såhär. Vi skaffade våran första katt för flera flera år sedan och den katten skulle varit 14 idag- Fransa. Sedan skaffade vi Junior Sotis och Vitnos. Sedan lilla Laban och sist Leija då. ALLA har försvunnit spårlöst! Fransa försvann dock nästsist. Det vi tror är ju att dom antingen sprungit bort till någon, ELLER det vi kanske tror mest- att mårdhundarna har tagit dom. Såklart har alla olika tankar snurrar igenom huvudet. Det finns elaka människor. Man vet aldrig vad dom får för sig att göra mot oskyldiga djur. Det har hänt förr att kattor har skjutits.. Om jag bara fick tillbaks dom<3 Fem kissor, det skulle vara så gulligt <3
 
Nu ska jag sitta framför datorn en stund till och sedan gå och klä på mig och fixa mig inför en "arbetsdag". 
 
HA EN BRA DAG!