minda

Vegansk bagel

Hej! 

Jag sitter just nu på min praktikplats och har precis ätit "lunch" :) Har matpaus till ca kvart i 15. 
På den här praktikplatsen serveras ej någon mat, så jag måste antingen äta ute, ta med mat eller köpa någon mat. Idag valde jag att för första gången köpa en bagel/ varm smörgås ifrån Bagel Bee🐝 
Och det var inget jag ångrade alls. Den var suupergod! Valde att äta veganskt och då fanns en med oumph och BBQ. Var väldigt skeptiskt då den kostade 7, 90 och den inte såg så stor ut och att den inte skulle smaka bra. Den var värd varenda euro om vi ska jämföra med hesburgers vegetariska hamburgare. Den smakade inte ens i närheten så bra som den här! Det kommer definitivt bli flera bagels köpta därifrån! Är sugen på att testa den med mozzarella också, men valde den veganska nu idag. Supergod! Rekommenderar starkt(fast vi alla har olika smaker ;)) 
Trots vegansk bagel valde jag att köpa till en fil i jordgubbssmak då jag tänkte att jag inte kommer bli mätt på en bagel(jo, blev rätt mätt). Jag har inget emot att äta mjölkprodukter, men vegansk är ju ett plus och äter helst av allt det. En fil fick det bli till då dom har rätt usla veganska alternativ här i butikerna. Väldigt dåligt faktiskt! Jag har hela veckan sökt vegetariska maträtter i affärerna, men två av dagarna har jag fått äta vegetarisk paj för det är typ det enda färdiga alternativet som finns.. 

Nu ska jag äta klart och sedan vänta in min skjuts till nästa stället. Praktik till 20.30 idag 😁
Efter det blir det ju inte så mycket gjort då jag kommer hem så sent ;) 
Fredag idag i alla fall! Skönt med helg, tycker jag. Tycker den här veckan har gått rätt långsamt faktiskt, inte fått så mycket gjort utöver praktiken.. I helgen blir det antagligen en del fix med ridbanan och hästarna och så ska jag chilla, såklart 😊 

 Överlycklig över sol för en gångs skull! Har ju varit regn hela veckan 😒 Och idag ska vi ha tipsrunda här jag praktiserar så därför är det extra viktigt att det är uppehåll och sol är ju ännu bättre. Hoppas det håller i sig! 

Ha en fin fredag! 

Veganska bageln 😋 


#1 - Maggiesskafferi

Gott med Bagel:)

Svar: Ja, det var det verkligen 😃
minda