FREDAG!

Hallåder!

Fredag idag och sen helg! Helt sjukt hur fort veckorna går. Det var ju just måndag.. 
Jag sitter i alla fall i skolan och har ingen lärare så att det är lite som hål-timmar fram tills lunch. Vi började först 10 och slutar kl 15.00. Prov sista timmen i kommunikation och interaktion. 

Idag ska vi göra något jag gillar. Halva klassen ska nämligen fara till Sleipner och rida! Packade i ridbyxor, strumpor och ridskor imorse. Inte så vanligt, men roligt att äntligen få fara och rida ifrån skolan :) Vi provade på trav från skolan i högstadie, och fick där också prova sitta upp på hästarna. Idag far vi till ridskola och testar och det ska bli kul! Har aldrig ens varit till sleipner så det blir också roligt hur det ser ut där. Nästa vecka går klassen på LIA och jag ska faktiskt praktisera på Sleipner, så det ska också bli spännande! 

Angående Jocke så är det mycket bättre nu. Igårkväll var såret vid kronranden ganska svullet, men det var inte varmt varken där eller uppåt benet. Mamma sa att han inte haltade när han gick ut imorse, så det verkar vara på bättringsvägen! Skönt! Vi behandlar endast med jodopax och Blue spray nu och inget bandage eftersom såret behöver luftas. Vi ropar inte hej än, men vi hoppas att han blir helt okej snart. 
Ska ta och leda han ute på banan ikväll och se hur han rör sig. 
Eftersom jag inte rider för tillfället så är det inget som ens kommer i tankarna. Jag vill få ridbanan klar och då börjar jag rida :) Jocke ska såklart vara helt bra innan jag sitter upp på honom. 

Har inte så mycket planer idag, tyvärr, då jag inte kommer hem före 18 ikväll eftersom mamma jobbar kväll och pappa slutar först halv fem eller nåt. Därav åker jag med mamma till hennes jobb och väntar där eller om pappa hämtar mig på vägen.

Hoppas ni får en fin fredag😃 


Hälsar såklart på shettisarna och kallblods damerna hos mormor och morfar med jämna mellanrum❤️ Sötnosar är dom alla sex💕


Kommentarer
Postat av: emma - mode- mamma

men så sööt liten shettis =)

ha en bra fredag
kram

Svar: Ja supersöt(a)😉💖 Desamma😊 Kram!
minda

2017-09-29 @ 10:18:44
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo