Lördag förmiddag

Hej!

Klockan har precis slagit några minuter över 10 och jag har varit uppe sedan 08. Skulle egentligen sova till 08.30 men hade tydligen satt på larm 08.00.. Så var inte direkt pigg när jag vaknade och på en helg känns det som att man behöver vila ut, men nej, det får väl bli imorgon istället! 

Helg ja! Skönt. Tycker veckorna går så jäkla fort. Innan man vet ordet av det är det väl jul, sen vår och sen sommar igen. Livet går fort ibland! Att ta vara på tiden är något man lärt sig. Har inte tänkt på det förut direkt, men nu gör jag det. Gäller att inte sova bort livet i alla fall. Eller det får man väl göra som man vill, men personligen är det inget jag vill göra 😁

Lördag idag och hästarna ska hem! Jag sitter inne just nu, men var ut en sväng förut. Borde äta något så att man får lite krafter, men jag är aldrig hungrig på morgonen.. Så förberedelser för att ta hem hästarna äger rum just nu. Eller snart i alla fall. Stängslet till hagarna ska ses över och "stallet" ska även sopas och göras lite finare. Ser framemot att få hem hästarna. Att köra hem dom kommer vara nervöst! De är inte så vana att transporteras nu och dessutom inte med traktor. Det gick jättebra när vi for med dom till betet, men man måste vara beredd på allt. Är inte direkt hundar man sysslar med.. och inte heller saker. Djur med känslor och man vill inte att dom skadar sig. 

Så! Med det sagt är det dags för att ta tag i dagen. 
Äta lite, gå ut och kolla stängslet, fixa stallet och sedan sätta släpet traktorn. 
Planen var egentligen att köra hem dom den här tiden, men mamma skulle göra annat nu, så blir lite senare. 

Kommer börja rida först på måndag, tror jag. Bara skritta första dagarna och sedan framåt i lugn takt. När dom kommer hem får dom eventuellt gå ner till stora hagen och beta där istället för att vara i hemma- hagen. Vi får se hur det blir. Dom kommer ännu få gå ute ett tag till tills höststormen kommer. Är det alltså någorlunda varmt och inte regn eller blåst får dom gå ute ännu. Tillgång till tak har dom ju eftersom det är öppet till boxarna. 
Hoppas dom vill komma hem! Det vet man ju inte. Tror både och. Man vet själv att det bra borta, men hemma bäst ;) Stort bete där och jag tror dom verkligen älskar det. Vore jag häst skulle jag det. Dom har ju varit där i ca 2, 5 månad och nu börjar ju gräset bli slut och det har tappat näringen. 

Men ja! Ha en fin lördag❤️ 

❤️❤️


Kommentarer
Postat av: Lena

Fina hästar

Svar: Taaack så mycket 😊
minda

2017-09-16 @ 09:39:09
URL: http://lenahaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo