minda

Tisdag

God kväll! 

Sitter i soffan framför idol och dricker kaffe samtidigt som jag bloggar. 
Tisdagen avklarad. Jag tycker veckorna går så himla fort. Det är redan onsdag imorgon liksom?! Sjukt, men som sagt tidigare får veckorna gå fort tills hästarna kommer hem och tanken är att dom ska hem på lördag. Sen vill jag nog inte att det ska gå så fort då jag behöver tid! På måndag börjar ridningen igen efter ett låångt uppehåll på ca två månader! Är så taggad, men samtidigt är det lite osäkert hur det kommer bli. Jag är så dålig på att komma igång med saker, lat med andra ord. Jag vill verkligen rida 4-5 ggr/ vecka och att hästarna tränas så mycket var. Det är ändå ganska lagom/ medel då de flesta hästar går 6 dagar i veckan. 
I alla fall är jag taggad på att börja träna! Såklart börjar vi i skritt och trav första veckan och sedan andra kommer jag börja galoppera med Jocke(Mitschi fortfarande under inlärning i galoppen). Har ett upplägg, och vill såklart följa det. 
Mer om det eventuellt i ett annat inlägg :) 

Idag har dagen gått fort, tycker jag! Som alltid känns det som. 
Efter skolan skjutsade mamma mig till Maxinge för att jag hade tänkt köpa ett par jeans/ byxor. Väl inne på HM provade jag några jeans, men efter ett tag tröttnade jag och gick ut utan kläder. Orkade verkligen inte. Ville verkligen bara hem! Gick till Sparhallen och handlade lite mat som pappa sen kom för att betala.


Pappa och jag brukar fara till hästarna direkt för att kolla till dom, fylla på vatten, ge müsli och eventuelllt sätta på kyllera eftersom pållarna har styngflugeägg.. Mitschi är livrädd för sprayflaskor och slet sig flera gånger igår, så idag tog vi med kylleran och placerade rakt på. Annars har vi haft det utblandat med vatten i en sprayflaska. Tycker det inte fungerat riktigt bra heller, så därför gjorde vi såhär idag och det gick som sagt mycket bättre. 
Nu ser hästarna dock ut som tävlingshästar, haha! 

Nu ser jag idol, som sagt, och är inte så himla glad på hur juryn beter sig i år. Vissa som går vidare är dåliga och dom som de skickar hem är skitbra? Hur?? Det värsta är att det är skillnad vem det är och vad för kön människan har.. Blir så trött på orättvisa 😟


Vet inte om det blev så på alla telefoner och datorer, men på min är bilderna fel väg.... orkar inte! 

Dom får fan va så!

God natt :)